Ταξίδι στον κόσμο του γαλλικού κρασιού αλ Καρούζο | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
10:02
22/2/2015

Ταξίδι στον κόσμο του γαλλικού κρασιού αλ Καρούζο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To Cusina di Caruso μας ταξιδεύει στον κόσμο των γαλλικών κρασιών... 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Τα Γαλλικά κρασιά θεωρούσα πάντα ότι είναι η βάση της γνώσης και γευστικής εκπαίδευσης κάθε οινόφιλου. Αποτελούν το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμη κι αν συνηθίζουμε να αγοράζουμε κυρίως ελληνικά

Τα Γαλλικά κρασιά θεωρούσα πάντα ότι είναι η βάση της γνώσης και γευστικής εκπαίδευσης κάθε οινόφιλου. Αποτελούν το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμη κι αν συνηθίζουμε να αγοράζουμε κυρίως ελληνικά κρασιά για το τραπέζι μας. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα λοιπόν να γράψω ένα άρθρο για τα βασικά των Γαλλικών κρασιών και επιτέλους μου ήρθε η τέλεια ευκαιρία, στο πιάτο ή μάλλον στο ποτήρι!

Ο εκδημοκρατισμός του καλού Γαλλικού κρασιού στη χώρα μας που θα προκύψει ως αποτέλεσμα, είναι για το Cucina Caruso η τέλεια αφορμή για να καταγράψουμε όσα πρέπει κάποιος να ξέρει επί του θέματος, ώστε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα βασικά πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσουν όλα σε ένα άρθρο, με την πληρότητα που τους αρμόζει. Οπότε, απλά θα σκιαγραφήσω μόνο τα σημεία που είναι απαραίτητα προκειμένου να πάρετε μια αίσθηση του τι μπορείτε να αγοράσετε, αφαιρώντας όση πληροφορία θεωρώ δευτερεύουσα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ