Συλλεκτική έκδοση Μεταξά 5 αστέρων | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:33
20/9/2013

Συλλεκτική έκδοση Μεταξά 5 αστέρων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Οίκος Μεταξά λανσάρει μία νέα συλλεκτική έκδοση του ΜΕΤΑXΑ 5 Αστέρων σε συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών και για απόλυτα περιορισμένο χρόνο.

Η νέα συλλεκτική έκδοση ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων «Deeper Roots» έκανε την πρώτη εμφάνιση της στις αρχές του καλοκαιριού και ενθουσίασε αμέσως τόσο τους φίλους του ΜΕΤΑΧΑ όσο και τους συλλέκτες ειδικών εκδόσεων. Θα διατίθεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2013 ή μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων, αποκλειστικά από τα σημεία πώλησης των ΚΑΕ.

Η συλλεκτική αυτή έκδοση διαδέχεται την επιτυχία του ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων «Roots» του περσινού καλοκαιριού και του ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων «Rising Sun» του 2011, εκδόσεις που σήμερα πλέον αναζητούνται από τους συλλέκτες ανά τον κόσμο. Οι φιάλες των εκδόσεων αυτών περιέχουν το κλασικό ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων σε συσκευασίες με διαφορετικές θεματογραφίες και εικαστικά.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός του «Deeper Roots» είναι εμπνευσμένος από την πλούσια εικονογραφία του Οίκου Μεταξά, το βαθύ χρώμα της θάλασσας του Αιγαίου και τη χρυσαφένια θέρμη του καλοκαιρινού ήλιου. Ώριμα σταφύλια που φέρνουν στον νου τους αμπελώνες του Αιγαίου - όπου το ΜΕΤΑΧΑ έχει βαθιές ρίζες - τυλίγονται καλαίσθητα γύρω από την χρυσή και κυανή συσκευασία.

Η γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ βασίζεται στα εκλεκτά αποστάγματα που παλαιώνουν υπομονετικά σε δρύινα βαρέλια, στα κελάρια του Οίκου. Ο μοναδικός χαρακτήρας του ολοκληρώνεται από  τα  μοσχάτα κρασιά των νησιών του Αιγαίου. Το ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων έχει βαθύ μελί χρώμα και ανθικό αρωματικό χαρακτήρα. Πίνεται σκέτο ή με πάγο και είναι ιδανικό ως βάση για αγαπημένα κοκτέιλ και δροσιστικά long drinks.

Η συλλεκτική έκδοση «Deeper Roots» βρίσκεται στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών σε όλη την Ελλάδα. Το video του «Deeper Roots», δημιουργία του βραβευμένου σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη, προβάλλεται εντός των καταστημάτων, ενώ μπορείτε να το δείτε και στο link

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ