Στον «αέρα» η νέα ανατρεπτική καμπάνια της Amstel! | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
15:25
2/2/2016

Στον «αέρα» η νέα ανατρεπτική καμπάνια της Amstel!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέσα από τη νέα της καμπάνια , η Amstel μιλάει με χιούμορ στους ανθρώπους που αγαπάνε την μπίρα, αγκαλιάζει την Do-Ιt-Yourself τάση και αναγνωρίζει... ότι κάθε αρχή και δύσκολη!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τολμάει να ρωτήσει η Amstel στη νέα της καμπάνια, δίνοντας το βήμα σε δυο νέους που αγαπούν τη μπίρα και φιλοδοξούν να φτιάξουν τη δική τους. Με χιούμορ, δημιουργικότητα αλλά και αυτοσαρκασμό, η μάρκα εμπνέεται από τους νέους που επιχειρούν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα και μας παρακινεί να κάνουμε όνειρα και να τα κυνηγάμε, ενώ ταυτόχρονα μας θυμίζει ότι η ζυθοποίηση είναι μια πραγματική τέχνη!

«Κάθε αρχή και δύσκολη» μας λέει εμμέσως η Amstel, παρουσιάζοντας τους δύο νέους να αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην αρχή της προσπάθειάς τους, αφήνοντας όμως παράλληλα και όλες τις πιθανότητες ανοιχτές! Δίνει έτσι το σύνθημα να συνεχίζουμε την προσπάθεια και να μην το βάζουμε κάτω μέχρι να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, όποιες και αν είναι οι αρχικές δυσκολίες.

Το #poiaAmstel είναι η τολμηρή πλευρά της Amstel, εκείνη που παραμένει πάντα ανήσυχη και στηρίζει την εφευρετικότητα. Η νέα καμπάνια αποτελείται από μία σειρά πρωτότυπων διαφημιστικών ταινιών, που θα συνεχίζουν η μία την άλλη, αλλά και διαδραστικών ενεργειών που μας προδιαθέτουν για... ανατρεπτικές εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι!

#poiaAmstel #dreamBig

Αυτή που αγαπά τα νέα ξεκινήματα – όσο δύσκολα κι αν είναι – κι όσους τολμούν να αγκαλιάσουν νέες προκλήσεις, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ