Όταν η γιόγκα συναντάει τη... μπύρα! | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
12:38
6/3/2016

Όταν η γιόγκα συναντάει τη... μπύρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ψάχνεις κίνητρο γι΄άσκηση; Πώς θα σου φαινόταν αν μετά τη γυμναστική σου προσέφεραν ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας με τη συνοδεία καλής παρέας; 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στην Αμερική εφαρμόζεται και με μεγάλη επιτυχία και είναι πραγματικά ζήτημα χρόνου η νέα τάση να φτάσει και στη χώρα μας. Ο λόγος για βραδιές γιόγκα που οργανώνονται μέσα σε ζυθοποιεία ή μπυραρίες που φυσικά διαθέτουν χώρο. 

Έχουμε ακούσει για διάφορα είδη γιόγκας, όπως για παράδειγμα την καθιστή γιόγκα που η Ελένη Πετρουλάκη εισήγαγε,  την "καυτή" hot γιόγκα, ακόμη και τη γιόγκα με... τακούνια. Τώρα έρχεται και η γιόγκα του ζυθοποιείου. 

Τι είναι η γιόγκα του ζυθοποιείου; 

Πρόκειται για κανονικά τμήματα γίογκα, χωρίς κάποια διαφοροποίηση με αυτά που προασφέρουν τα γυμνατήρια. Η μόνη διαφορά είναι πως μετά το πέρας του μαθήματος και της άσκησης (ή και κατά τη διάρκεια) ένα κρύο ποτήρι μπύρας περιμένει όλους τους μαθητές για να το απολαύσουν όλοι μαζί ενώ τα βαρέλια γίνονται... όργανα γυμναστικής. 

Και γυμναστική & έξοδος δύο σε ένα που θέτει τέλος στο δίλημμα: γυμναστική ή έξοδος. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ