Οικογενειακή οινοποιία Κεχρή | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
15:44
23/10/2008

Οικογενειακή οινοποιία Κεχρή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ρετσίνα κεχριμπάρι: Εχει αχυρόξανθο χρώμα και ισορροπεί επιδέξια μεταξύ του φρέσκου ρετσινιού και του φρούτου στο άρωμα και τη γεύση, μέσα σε ένα φόντο φρεσκάδας και δροσερότητας. Ιδανικός σύντροφος των ψητών, τηγανιτών και σουβλιστών κρεάτων, των λαδερών, της μαρίδας και του γαύρου, της φέτας λαδοπίπερο, του χαλβά και πολλών άλλων εδεσμάτων, αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα στο τραπέζι.
Ρετσίνα κεχριμπάρι: Εχει αχυρόξανθο χρώμα και ισορροπεί επιδέξια μεταξύ του φρέσκου ρετσινιού και του φρούτου στο άρωμα και τη γεύση, μέσα σε ένα φόντο φρεσκάδας και δροσερότητας. Ιδανικός σύντροφος τ
Η οινοποιία Κεχρή ξεχωρίζει για την πίστη της στα παραδοσιακά προϊόντα, όταν διέπονται αυτά από χαρακτηριστικά ποιότητας και την αρμονία με την οποία δένουνε με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες

Η οινοποιία Κεχρή ξεχωρίζει για την πίστη της στα παραδοσιακά προϊόντα, όταν διέπονται αυτά από χαρακτηριστικά ποιότητας και την αρμονία με την οποία δένουνε με τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες.

Γι' αυτό το λόγο δε διστάζει να συμπεριλάβει στη συλλογή των ποιοτικών οίνων μία ρετσίνα με υψηλά στάνταρς παραγωγής, με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της εικόνας και της ποιότητας του αρχαιότερου ελληνικού κρασιού και κατά συνέπεια της ανάδειξης του δυναμικού συνόλου του ελληνικού κρασιού.

Λικέρ
Δύο μοναδικά έργα τέχνης, δύο παραδοσιακά σπιτικά λικέρ από κράνα και φρέσκα πράσινα καρύδια.

Παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο των γιαγιάδων μας, χωρίς καμία προσθήκη χρωστικών ή αρωματικών ουσιών, από την εκχύλιση αποκλειστικά του φρούτου και παλαιώνουν ανάλογα με το είδος τους από δέκα μήνες μέχρι τρία χρόνια.

Το καθαρό αλλά πολύπλοκο άρωμά τους, η μοναδική αυθεντικότητα, η πληρότητα και η ισορροπία στη γεύση, καθώς και ο τρόπος παραγωγής τους κάνουν τα λικέρ Δωρική να ξεχωρίζουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, όπου τιμήθηκαν με εξέχοντα βραβεία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ