Νέα συλλεκτική φιάλη Jameson Irish Whiskey | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
12:41
17/3/2014

Νέα συλλεκτική φιάλη Jameson Irish Whiskey

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Jameson Irish Whiskey αποκαλύπτει τη νέα συλλεκτική του φιάλη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.

Το Jameson, το δημοφιλέστερο διεθνώς Ιρλανδέζικο whiskey, γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά του με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (εθνική γιορτή των Ιρλανδών) και παρουσιάζει μία νέα συλλεκτική εμφάνιση για την εμβληματική του φιάλη: Φόρος τιμής στη γενέτειρα του Jameson, η συλλεκτική φιάλη αντλεί την έμπνευση και τις αναφορές της από την Ιρλανδέζικη κουλτούρα, τα αξιοθέατα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα του Δουβλίνου.

Η νέα συλλεκτική φιάλη που παρουσιάζεται από το Jameson με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, έχει σχεδιαστεί από τον βραβευμένο Ιρλανδό illustrator Dermot Flynn και θα διατίθεται στην Ελλάδα σε περιορισμένο αριθμό αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ετικέτα του Dermot Flynn ζωντανεύει την πόλη του Δουβλίνου, προβάλλοντας σημαντικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά όπως τη διάσημη pub “The Stag’s Head”, τον ποιητή W.B Yeats αλλά και πολλές φράσεις τηςτοπικής διαλέκτου.

Το Jameson Irish Whiskey ενσαρκώνει τον προσγειωμένο χαρακτήρα των Δουβλινέζων. Έτσι λοιπόν μέσα από τη συλλεκτική εμφάνιση της φιάλης, επιδιώκει να δώσει έμφαση σε αυτό το στοιχείο και να τιμήσει την πόλη του Δουβλίνου, η οποία ενέπνευσε τον John Jameson ώστε να δημιουργήσει το Jameson Irish Whiskey για πρώτη φορά πριν από 230 χρόνια.

 

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ