Μεγάλος διαγωνισμός για επαγγελματίες bartenders από το Cutty Sark | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:33
29/4/2017

Μεγάλος διαγωνισμός για επαγγελματίες bartenders από το Cutty Sark

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

#ftiaxecutty και κέρδισε! Το αγαπημένο scotch whisky Cutty Sark αναδεικνύει τo ταλέντο και τη δημιουργικότητα των επαγγελματιών bartenders και με σύνθημα #ftiaxecutty, διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό bartending με μεγάλο έπαθλο σπουδές στο London Bar School!

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι bartenders καλούνται να επιστρατεύσουν τη φαντασία και το ταλέντο τους, να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού ftiaxecutty.gr και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους με δύο πρωτότυπες συνταγές για cocktails μία με βάση το Cutty Sark Original και μία με το Cutty Sark Prohibition.

Οι bartenders που θα ξεχωρίσουν από την πρωτοτυπία των συνταγών τους, θα κληθούν στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 μέχρι τις 31 Μαΐου σε 5 μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Ηράκλειο). Με κριτήριο τη δημιουργικότητα, τη γεύση, την ταχύτητα αλλά και την πρόταση σερβιρίσματος, η κριτική επιτροπή θα καταλήξει στους 10 επικρατέστερους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού event που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός, ενώ θα ακολουθήσει party με πολλή μουσική και απολαυστικά cocktail Cutty Sark.

Τον τελικό νικητή περιμένει μια θέση για το International Bartending Diploma course της διεθνώς αναγνωρισμένης σχολής London Bar School, διάρκειας ενός μηνός!

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν άτομα με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης, όπως ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, συγγραφέας και πρωτοπόρος της σύγχρονης ελληνικής σκηνής των cocktail bars Μιχάλης Μένεγος, με 21 χρόνια εμπειρίας ως μπάρμαν, εκπαιδευτής και σύμβουλος, η δημοσιογράφος και bar expert Ελένη Νικολούλια, μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής του θεσμού των World’s 50 Best Bars και partner στην διεθνή κοινότητα του Difford’s Guide, με τα δικαιώματα του μεγαλύτερου cocktail site στον κόσμο για την Ελλάδα και την Κύπρο, και ο Δημήτρης Τσάλας, καταξιωμένος bartender και συν ιδιοκτήτης του διάσημου bar The-Bank Job!


Αν είσαι επαγγελματίας bartender μη διστάζεις…
… #
ftiaxecutty και κέρδισε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ