Κρασιά από προικισμένη γη! | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:24
15/5/2008

Κρασιά από προικισμένη γη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ερυθρός ξηρός κρητικός τοπικός οίνος Χρώμα σκούρο ερυθρό, αρώματα ώριμων φρούτων με το κεράσι και το δαμάσκηνο να ξεχωρίζουν. Φρέσκο με μαλακές τανίνες και ευχάριστη γεύση.
Ερυθρός ξηρός κρητικός τοπικός οίνος  Χρώμα σκούρο ερυθρό, αρώματα ώριμων φρούτων με το κεράσι και το δαμάσκηνο να ξεχωρίζουν. Φρέσκο  με μαλακές τανίνες και ευχάριστη γεύση.
Στο κέντρο της Κρήτης, ψηλά στους λόφους που η φύση απλώνεται τριγύρω τους και η ιστορία ξεδιπλώνεται από τους υγρούς και δροσερούς ανέμους του Αιγαίου, θα βρείτε τους αμπελώνες και το οινοποιείο Μιχαλάκη.

Στο κέντρο της Κρήτης, ψηλά στους λόφους που η φύση απλώνεται τριγύρω τους και η ιστορία ξεδιπλώνεται από τους υγρούς και δροσερούς ανέμους του Αιγαίου, θα βρείτε τους αμπελώνες και το οινοποιείο Μιχαλάκη. Στις πλαγιές της κοιλάδας που η ιστορία του κρασιού χάνεται στους αιώνες, στο υψόμετρο των 550 μέτρων, απλώνεται μια ενιαία ημιορεινή έκταση 430 στρεμμάτων, όπου ήταν αμπελοτόπι, από το μεγάλο μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Επανωσήφη. Αυτό είναι σήμερα το Κτήμα Μιχαλάκη και χρειάζεται να διανύσετε από το Ηράκλειο, την απόσταση των 32 χιλιομέτρων περίπου, για να το επισκεφθείτε.

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ