Κέρασε τους φίλους σου Stoli & κέρδισε ipad mini | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
10:56
12/6/2014

Κέρασε τους φίλους σου Stoli & κέρδισε ipad mini

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

‘Stoli – COCKTAIL…ising with your friends’: Η νέα αυθεντική καλοκαιρινή ενέργεια της Stoli - τώρα μπορείς να κεράσεις τους φίλους σου όσα Stoli Cocktails θέλεις, από όπου και αν βρίσκεσαι και να κερδίσεις !

Η Stoli, η αυθεντική premium vodka, εγκαινιάζει το φετινό καλοκαίρι με μια πρωτότυπη και καινοτόμα digital ενέργεια , ένα έξυπνο διαδραστικό διαγωνισμό-παιχνίδι μέσω του facebook που μπορεί κανείς να παίξει από όπου και αν βρίσκεται.

Τώρα λοιπόν και μέχρι τις 23 Ιουνίου, μπορεί όλοι να κεράσουν τους φίλους του Stoli Cocktails μέσω της σελίδας της Stoli στο facebook https://www.facebook.com/Stoli.Greece  και ταυτόχρονα να μπουν στην κλήρωση με δώρο ένα  από 10 ipad mini.

Eιναι απλό, μπαίνεις στην σελίδα της Stoli στο facebook, κάνεις like στην εφαρμογή, διαλέγεις ένα από τα τέσσερα προτεινόμενα Stoli Cocktails, επιλέγεις τους φίλους σου και τους κερνάς!

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα αναζωογονητικό Stoli Moscow Mule, ένα old time classic Stoli Original Martini, μία δροσιστική Stoli Lemonade ή ένα απολαυστικό Stoli Bloody Mary.

Κάθε κέρασμα μετράει για μια συμμετοχή και μπορεί κανείς να κεράσει όσα Stoli Cocktails θέλει!

Μόλις κεράσει, βλέπει αυτόματα τη στάθμη της φιάλης Stoli να μειώνεται και γίνεται ένας cocktailiser , ενώ το προφίλ του φαίνεται στην εφαρμογή μαζί με τους υπόλοιπους cocktailisers.

Ταυτόχρονα βλέπει σε πραγματικό χρόνο πόσα Stoli Cocktails έχουν κεραστεί και πόσες φιάλες Stoli έχουν καταναλωθεί.

Εκτός από τη κατανάλωση στο διαδίκτυο, η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη  και με επιλεγμένα bars ή clubs στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι bartenders με κάθε Stoli Cocktail  που παραγγέλνει ο πελάτης σαρώνουν το αντίστοιχο ‘Cocktail QR Code’ και η εφαρμογή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας τη στάθμη της φιάλης Stoli.

Η εμπειρία όμως για τους καταναλωτές δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται και offline. Το κοινό μπορεί παράλληλα να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της ενέργειας σε  πραγματικό χρόνο σε τρία επιλεγμένα σημεία, δύο στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη.

Στο κέντρο της Γλυφάδας, στη Πλατεία Εσπερίδων, μια στάση λεωφορείου μετατράπηκε σε διαδραστική. Όσο κάποιος περιμένει λοιπόν το λεωφορείο μπορεί να συνδεθεί με το facebook μέσω ενός panel αφής και να κεράσει τους φίλους του Stoli Cocktails παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό.

Στη κεντρική πλατεία στο Γκάζι,  η εφαρμογή προβάλλεται σε ένα κτίριο, όπου φαίνονται σε πραγματικό χρόνο οι κινήσεις των χρηστών αλλά και των φιαλών Stoli που καταναλώνονται.

Τέλος στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπαίνοντας στο facebook μέσω μιας οθόνης αφής καθώς παρακολουθούν παράλληλα την εξέλιξη μέσω γιγαντοοθόνης όπου προβάλλεται η εφαρμογή.

H Stolichnaya εισάγεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την W.S.Karoulias / www.karoulias.gr

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ