Γιατί να μη ζητάς φέτα λεμονιού στο ποτό ή το αναψυκτικό | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
23:45
13/11/2016

Γιατί να μη ζητάς φέτα λεμονιού στο ποτό ή το αναψυκτικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνηθίζεις να ζητάς μέσα στο ποτό σου ή το αναψυκτικό που παραγγέλνεις μια φετούλα λεμονιού; Μάλλον έφτασε η ώρα να σταματήσεις να το κάνεις. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Νέα έρευνα είναι αποκαλύπτική: το 70% των λεμονιών που συνοδεύουν τα ποτά στα μπαρ μεταφέρουν μικρόβια!

Η έρευνα που διεξήχθη υπό τον καθηγητή μικροβιολογίας, Philip Tierno, δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Environmental Health» και σύμφωνα με τα πορίσματα τα μικρόβια που υπάρχουν πάνω σε μια φέτα λεμονιού που σερβίρεται σε μπαρ μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και μεταδοτικές ασθένειες. 

Η αλήθεια είναι πως αν σκεφτείς πόσοι άνθρωποι πιάνουν μια φέτα λεμονιού, την κόβουν και την τοποθετούν σε δοχέιο, την ξαναπιάνουν και τη ρίχνουν μέσα στο ποτό ή στο στόμιο του ποτηρίου, αυτό είναι πολύ πιθανό. 

Αν και η έρευνα δεν κατάφερε να διαπιστώσει κατά πόσο είναι πιθανό να μεταδοθούν όλα αυτά τα μικρόβια, γεγονός είναι πως οι ερευνητές συμβουλεύουν πως θα ήταν προτιμότερο να πίνουμε σκέτο το ποτό μας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ