Γευσιγνωσίες με μπύρα ΆΛΦΑ & αλλαντικά Μιράν | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:56
18/11/2013

Γευσιγνωσίες με μπύρα ΆΛΦΑ & αλλαντικά Μιράν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το καθιερωμένο Σαββατιάτικο ραντεβού στου Μιράν βρίσκει την μπύρα που του ταιριάζει.

Από το Σάββατο 23/11 και κάθε Σάββατο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, οι πελάτες του ιστορικού παστουρματζίδικου Μιράν, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένα αλλαντικά μέσα από την μεγάλη ποικιλία του καταστήματος και να τα συνοδεύσουν με την παραδοσιακή ελληνική μπύρα ΑΛΦΑ.

Η ευκολόπιοτη και δροσιστική γεύση της ΑΛΦΑ συνδυάζεται ιδανικά με τις παραδοσιακές γεύσεις των αλλαντικών του Μιράν.

Τα μεσημέρια του Σαββάτου γίνονται πιο απολαυστικά και περιμένουν τους επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας να περάσουν από του Μιράν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα και την αγαπημένη μπύρα ΑΛΦΑ.

Συνέχεια καινοτόμων ιδεών για το ιστορικό παστουρματζίδικο Μιράν! 

Τα μεγάλα, μοναστηριακού τύπου, τραπέζια στο κέντρο του μαγαζιού θα φιλοξενούν από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και κάθε Σάββατο μέχρι τις αρχές των γιορτών των Χριστουγέννων τους φίλους του δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από μια φιλική ατμόσφαιρα τα ξεχωριστά προϊόντα του συνοδεία της γνωστής ελληνικής μπύρας ΑΛΦΑ!

Με το σύνθημα πάντα : "στηρίζουμε  έλληνες παραγωγούς", το ιστορικό μαγαζί καλεί όλους τους φίλους του σε μια Σαββατιάτικη γιορταστική συγκέντρωση παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ, εκεί στη γωνιά της οδού Ευριπίδου 45, στο στέκι που ξεκίνησε την πορεία του το παστουρματζίδικο Μιράν εδώ και 92 χρόνια! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ