Επιμένουμε ελληνικά με εγχώρια κρασιά | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
11:24
17/4/2013

Επιμένουμε ελληνικά με εγχώρια κρασιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα ελληνικά οινοποιεία έχουν να προσφέρουν ποικιλίες κρασιών υψηλής ποιότητας και να μας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες. Σήμερα παρουσιάζουμε τα κρασιά ενός εξ΄αυτών. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 9
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Τα κρασιά <b> ΜΑΡΡΑΣ </b> - βραβευμένα από τον διεθνή διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, με χρυσό κι ασημένιο μετάλλιο - προσδοκούν να μας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες γεύσης και απόλαυσης. Στους πρότυπου

Τα κρασιά ΜΑΡΡΑΣ - βραβευμένα από τον διεθνή διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, με χρυσό κι ασημένιο μετάλλιο - προσδοκούν να μας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες γεύσης και απόλαυσης. Στους πρότυπους αμπελώνες της εταιρείας καλλιεργούνται το Αγιωργίτικο Νεμέας, ο Ροδίτης, το Ασύρτικο, το Μοσχοφίλερο, το Cabernet Sauvignon, το Merlot, το Chardonnay και άλλες ελληνικές και ξένες ποικιλίες που έχουν προσαρμοστεί στο μικροκλίμα της περιοχής. Το οινοποιείο ΜΑΡΡΑΣ βρίσκεται στην καρδιά της αμπελοοινικής περιοχής της βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένης της Νεμέας , ανάμεσα σε δύο θάλασσες, στο Ζευγολατειό Κορινθίας. Οι εξαιρετικές εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και η υψομετρική κλιμάκωση ευνοούν την καλλιέργια των καλύτερων ελληνικών και ξένων ποικιλιών αμπέλου. Η επιλογή των σταφυλιών, η οινοποίηση και η εμφιάλωση γίνονται με μεράκι και φροντίδα, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με πνευματικά πιεστήρια, ανοξείδωτες δεξαμενές, δρύινα γαλλικά βαρέλια, κάβες παλαίωσης με ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας και εμφιάλωση σε κενό αέρος. Κάθε φιάλη κρύβει μέσα πρωτόγνωρες γεύσεις και υπέροχα αρώματα λουλουδιών, μπαχαρικών και φρούτων, που συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο στις στιγμές σας. Διάλεξε ένα κρασί από τις τρεις σειρές και αφέσου στη γεύση του. Γνώρισε ένα-ένα τα βραβευμένα κρασιά ΜΑΡΡΑΣ κάνοντας κλικ στις επόμενες σελίδες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 9
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ