Διεθνείς διακρίσεις για τo METAXA | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:07
30/12/2014

Διεθνείς διακρίσεις για τo METAXA

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Οίκος Μεταξά βραβεύθηκε στα πλαίσια των Greek Exports Awards 2014, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 
 
Το ΜΕΤΑΧΑ, τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο επώνυμου εξαγώγιμου προϊόντος, επιβεβαιώνοντας την ευρεία αναγνωρισιμότητά του σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού.  Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερη επιβράβευση για τo ΜΕΤΑΧΑ που επενδύει σημαντικά στην εξαγωγική δραστηριότητα του και ενισχύει ακόμη περισσότερο τη παρουσία του στις διεθνείς αγορές.
 
Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη απένειμε το Βραβείο για το ΜΕΤΑΧΑ στον κ. Κωνσταντίνο Ράπτη, Metaxa Master, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διάκριση αυτή έρχεται να τιμήσει τον Οίκο Μεταξά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το METAXA,  και τις διεθνείς τους επιτυχίες. Ταξιδεύω πολύ στις αγορές μας και διαπιστώνω πως το METAXA έχει πολλούς και φανατικούς φίλους παντού, από το Βλαδιβοστόκ μέχρι το Τορόντο και το Ρέικιαβικ. Πέρα και πάνω από τις διακρίσεις και την αγάπη των φίλων μας για μας είναι σημαντικό ότι μαζί με το METAXA ταξιδεύει ένα θετικό μήνυμα για την Ελλάδα του σήμερα, ένα μήνυμα ότι το ποιοτικό συνεχίζει να προοδεύει.»
 
Ο Οίκος Μεταξά, συνεχίζει να καινοτομεί και να ξεχωρίζει με αξιόλογες και δημιουργικές ενέργειες τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Ο Οίκος Μεταξά ήταν ο μοναδικός από τον χώρο των ποτών που έλαβε τρία από τα κορυφαία βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό A’ Design Award & Competition για το ΜΕΤΑΧΑ On Metal, Metaxa Deeper Roots και το METAXA 12 Αστέρων.
Ο Οίκος λάνσαρε επίσης συλλεκτικές εκδόσεις του κλασικού METAXA 5 αστέρων, το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων και τέλος το νέο προϊόν METAXA Honey Shot, εμπνευσμένο από το αγαπημένο ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων με μια δυνατή  δόση ανθικού μελιού. 
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ