Διαλέγουμε κρασί για το γιορτινό τραπέζι | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
14:22
23/12/2008

Διαλέγουμε κρασί για το γιορτινό τραπέζι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Coronas, D.O. Penedes: Ο συνδυασμός του Tempranillo (92%) και του Cabernet Sauvingon (8%) είναι η ποικιλιακή σύνθεση του Coronas. Το χρώμα του είναι απαλό ρουμπινί, ενώ στη μύτη παρουσιάζει λεπτά αρώματα λουλουδιών, φρέσκιας φράουλας και μούρων. Στο στόμα έχει μαλακές τανίνες, μέτριο σώμα και αρώματα μπαχαρικών, καπνού και ώριμων φρούτων. Παλαιώνει για 5 χρόνια από τον τρύγο και συνδυάζεται με παραδοσιακή Ισπανική paella με κοτόπουλο.
Coronas, D.O. Penedes: Ο συνδυασμός του Tempranillo (92%) και του Cabernet Sauvingon (8%) είναι η ποικιλιακή σύνθεση του Coronas. Το χρώμα του είναι απαλό ρουμπινί, ενώ στη μύτη παρουσιάζει λεπτά αρώμ
Χωρίς αμφιβολία, οι περισσότεροι από εμάς λαχταράμε ένα ποτήρι αρωματικού κρασιού. Λευκό ή κόκκινο, αποτελεί πάντα μια στιγμή χαλάρωσης στη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας και στιγματίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο κάθε μοναδική στιγμή της ζωής μας!

Χωρίς αμφιβολία, οι περισσότεροι από εμάς λαχταράμε ένα ποτήρι αρωματικού κρασιού. Λευκό ή κόκκινο, αποτελεί πάντα μια στιγμή χαλάρωσης στη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας και στιγματίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο κάθε μοναδική στιγμή της ζωής μας!

Το κρασί, εκτός από απόλαυση, είναι πηγή ζωής, αφού οι τανίνες που περιέχει βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας. Σε αυτό το τεύχος, λοιπόν, σας παραθέτουμε ξεχωριστά κρασιά, εγχώρια και διεθνή, που διαθέτουν τη σφραγίδα της επιτυχίας και σαγηνεύουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ