Διαγωνισμός: Μπίρα & Ιnstagram γίνονται ένα | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
9:56
18/7/2013

Διαγωνισμός: Μπίρα & Ιnstagram γίνονται ένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιούλιος 2013: Στιγμές παρέα με την αγαπημένη μας μπίρα. Στιγμές τωρινές ή παλιότερες, μόνοι ή με φίλους, στο σπίτι ή εκτός, στιγμές από διακοπές ή στιγμές καθημερινές. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για το Instagram και αγάπη για τη μπίρα!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επιβραβεύει τις πιο “Lovebeer” στιγμές, διοργανώνοντας, στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο instagram, ο οποίος συνδυάζει την αγάπη για την μπίρα με το πάθος για τη δημιουργική έκφραση μέσα από τη φωτογραφία. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθούν, αλλά και να βραβευτούν, όλες εκείνες οι μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει με συντροφιά τις αγαπημένες μας μπίρες. Στιγμές που θα θέλαμε να κρατήσουν για πάντα!

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 8 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2013. Ο καθένας θα μπορεί να αποτυπώσει την δική του στιγμή απόλαυσης της μπίρας και να την ανεβάσει με το hashtag #lovebeergr στο Instagram. Οι συμμετοχές, που πληρούν του όρους διαγωνισμού, θα δημοσιεύονται στο www.lovebeer.gr.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξει τους 30 φιναλίστ των οποίων τα έργα θα εκτεθούν στον πολυχώρο BIOS (Πειραιώς 84) για 2 εβδομάδες στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή προς το κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο.  Οι 3 μεγάλοι νικητές, θα ανακοινωθούν στο party λήξης της έκθεσης και θα κερδίσουν:

1ος νικητής: Ένα iPhone 5,

2ος νικητής: Μια φωτογραφική μηχανή Samsung και

3ος νικητής: Ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες από τη μεγάλη γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Καλό καλοκαίρι, καλή έμπνευση και καλή απόλαυση!

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα “Love Beer” της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για την ανάπτυξης της κατηγορίας της μπίρας και στις ενέργειες για τον εορτασμό των 50 χρόνων παρουσίας της εταιρίας στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.lovebeer.gr.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ