Βρες την κατάληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
12:56
4/6/2009

Βρες την κατάληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μετά τις αναφορές μας στη γευστική δοκιμή ενός κρασιού, με τη βοήθεια των αισθήσεων, αυτή την εβδομάδα θα εστιάσουμε στην κατάλληλη θερμοκρασία που πρέπει να έχει το κάθε κρασί πριν το σερβίρουμε.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μετά τις αναφορές μας στη γευστική δοκιμή ενός κρασιού, με τη βοήθεια των αισθήσεων, αυτή την εβδομάδα θα εστιάσουμε στην κατάλληλη θερμοκρασία που πρέπει να έχει το κάθε κρασί πριν το σερβίρουμε.

Τα λευκά αλλά και τα ροζέ κρασιά σερβίρονται ελαφρά παγωμένα στους 8 έως 12 βαθμούς.

Τα τοποθετούμε στο επάνω ράφι του ψυγείου μας περίπου 2 ώρες πριν και πάντα σε ξαπλωμένη θέση.

Η ιδανική θερμοκρασία για τα γλυκά αλλά και τα αφρώδη κρασιά, είναι οι 6 έως 9 βαθμοί, ενώ τα κόκκινα κρασιά με φρουτώδη γεύση, σε θερμοκρασία δωματίου, στους 12 έως 16 βαθμούς.

Δηλαδή, εμείς δεν εχουμε παρά να σας ευχηθούμε «στην υγειά σας»

Aπό την πόλη του οίνου και της αμπέλου

Χρυσοχόου : Τέσσερα χιλιόμετρα έξω από τη Νάουσα, βρίσκεται η περιοχή της Στράντζας. Εκεί στις πλαγές του Βερμίου βρίσκεται το κτήμα Χρυσοχόου.

Ενας αμπελώνας που με τη φροντίδα και την αγάπη της οικογένειας του Κείμη Χρυσοχόου, παράγει μοναδικά κρασιά που έχουν φανατικούς φίλους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ