Βράβευση της Μύθος Ζυθοποιία στα Εuropean Business Awards | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
13:34
19/1/2015

Βράβευση της Μύθος Ζυθοποιία στα Εuropean Business Awards

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mε τον τίτλο “National Champion” διακρίθηκε η Μύθος Ζυθοποιία στην κατηγορία “Business of the Year”, καταλαμβάνοντας τη δική της θέση μεταξύ των 60 National Champions των European Business Awards 2014/2015. Η απονομή των βραβείων έγινε στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου.

Τα European Business Awards αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία με παγκόσμιο κύρος που στόχο έχουν την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας, των καλών πρακτικών και της καινοτομίας στην Ε.Ε.

 H Μύθος Ζυθοποιία ξεχώρισε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης που έλαβαν μέρος φετινή διοργάνωση, περνώντας στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο θα διεκδικήσει την κατάταξη της μεταξύ των 100 πιο ισχυρών εταιρειών της Ευρώπης

Θέτοντας στο επίκεντρο το τρίπτυχο: Επενδύσεις - Εξωστρέφεια – Καινοτομία, η Μύθος Ζυθοποιία έχει επιτύχει σημαντική αύξηση μεριδίου αγοράς, διψήφια αύξηση του όγκου πωλήσεων και κερδοφορίας, θετική ανάπτυξη του όγκου πωλήσεων στις αγορές του εξωτερικού, διαρκή διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της και ανάπτυξη καινοτομίας αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μπύρας στην Ελλάδα.

Κατά την απονομή του βραβείου, ο κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σχετικά: « Η Μύθος Ζυθοποιία υλοποιεί δυναμικό επιχειρηματικό σχεδιασμό παράγοντας αξία για τον έλληνα καταναλωτή και την εγχώρια οικονομία. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την έμπρακτη επιβεβαίωση της θετικής πορείας της εταιρείας και θέτει τον πήχη ακόμα υψηλότερα»

Οι εταιρείες, στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που έχει συσταθεί και στις 10 Φεβρουαρίου 2015 ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους εκατό Ruban d’ Honneur θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι του 2015. Tα European Business Awards sponsored by RSM αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία με παγκόσμιο κύρος που στόχο έχουν την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας, των καλών πρακτικών και της καινοτομίας στην Ε.Ε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ