Άρωμα κρασιού... εκτός συνόρων | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
11:52
27/11/2008

Άρωμα κρασιού... εκτός συνόρων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ρort Fine Tawny Η τέχνη της ανάμειξης κυριαρχεί και στη δεύτερη βασική κατηγορία του Port. Η διαφορά σε σχέση με το Ruby είναι ότι ωριμάζει στο βαρέλι και όχι στη φιάλη, με αποτέλεσμα τα αρώματά του να είναι κυρίως τριτογενή. Το χρώμα του είναι κεραμιδί και τα αρώματά του είναι φρούτα σε κατάσταση μαρμελάδας, ξηροί καρποί και γλυκά μπαχαρικά. Πίνεται μετά το φαγητό ή με τάρτες ξηρών καρπών.
Ρort Fine Tawny   Η τέχνη της ανάμειξης κυριαρχεί και στη δεύτερη βασική κατηγορία του Port. Η διαφορά σε σχέση με το Ruby είναι ότι ωριμάζει στο βαρέλι και όχι στη φιάλη, με αποτέλεσμα τα αρώματά του
Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η παραγωγή κρασιού στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σημαντικά.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η παραγωγή κρασιού στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σημαντικά. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια χάρη στην προσπάθεια και το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών, έχουμε απολαύσει μεγάλα κρασιά που μάλιστα πολλά από αυτά έχουν κερδίσει σημαντικές διακρίσεις διεθνώς. Αναμφίβολα όμως υπάρχουν σημαντικές ετικέτες και από τις οινοπαραγωγές χώρες του εξωτερικού, που προσφέρουν γευστικές συγκινήσεις στους λάτρεις του κρασιού. Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές πιστεύοντας ότι η γεύση δεν έχει σύνορα.

Κρασιά λευκά και κόκκινα, που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Θα τα βρείτε όλα στα καταστήματα Cellier. Ενα όνομα με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στον χώρο του κρασιού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ