6-12 Ιουνίου 2016: To Negroni Week ξαναέρχεται για 2η φορά στην Ελλάδα! | κουζινα , κρασι & ποτο | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΥΖΙΝΑ / ΚΡΑΣΙ & ΠΟΤΟ
11:15
7/6/2016

6-12 Ιουνίου 2016: To Negroni Week ξαναέρχεται για 2η φορά στην Ελλάδα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και προσκαλεί τους λάτρεις του εμβληματικού κοκτέιλ να το απολαύσουν ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

Απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Campari κοκτέιλ για καλό σκοπό!

Από την Δευτέρα 6 έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου, για κάθε Negroni που θα απολαμβάνουμε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, το συνεργαζόμενο μπαρ θα προσφέρει €1 στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Η επιλογή ενός Negroni προσφέρει έτσι κάτι παραπάνω από την απόλαυση της μοναδικής του γεύσης, γιατί συνδυάζεται με μια ουσιαστική κοινωνική στήριξη.

Μέσα από αυτήν την ξεχωριστή δράση που ξεκίνησε το 2013, έχουν υποστηριχθεί οικονομικά, πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 4 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το πώς αγκάλιασαν τα μπαρ ανά τον κόσμο αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς την πρώτη χρονιά του Negroni Week το 2013, υπήρχαν μόλις 100 συμμετοχές, ενώ 2 χρόνια μετά, το 2015 περισσότερα από 3.500 μπαρ έλαβαν συμμετοχή συγκεντρώνοντας περισσότερα από €280.000.

To Negroni Week αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του εμβληματικού κοκτέιλ Negroni, που έχει γράψει ιστορία με τρία συστατικά: Campari, Gin και Vermouth. Από τις 6 Ιουνίου και για 7 μέρες, η έξοδος για κοκτέιλ στην πόλη αποκτά διαφορετική σημασία, μέσα από μια παγκόσμια γιορτή με συμβολισμό, φιλανθρωπικό χαρακτήρα και φυσικά… απολαυστικά Negroni!

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα σημεία που συμμετέχουν στο Negroni Week 2016, θα βρείτε στο www.negroniweek.com και στο Facebook: facebook.com/camparigreece.

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ