«Η Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα: Μία βαθιά συγκινητική βραδιά στο νησί των Iπποτών! [Φωτογραφίες] | κοσμικα | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ
12:14
27/8/2021

«Η Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα: Μία βαθιά συγκινητική βραδιά στο νησί των Iπποτών! [Φωτογραφίες]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μία βαθιά συγκινητική βραδιά!
 

Μέσα σε κλίμα άφατης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η αντιστάρ» με αγαπημένα πρόσωπα - φίλους του συγγραφέα να εντρυφούν στη μυθιστορηματική βιογραφία που συνέγραψε ο δημοσιογράφος και βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου. 

Ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας, ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης , Πρόεδρος της οργάνωσης στήριξης πασχόντων από νεοπλασματικές ασθένειες «Αλυσίδα Ελπίδας» και η καταξιωμένη συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου μίλησαν για τις αλήθειες που εκφράζονται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και την περιπετειώδη συγκλονιστική ζωή της ηρωίδας του. 

Η ηθοποιός Χριστίνα Πάγκαλη διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου καταγοητεύοντας με την εκφραστική φωνή της. Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας συνέδεσε την ιστορία της Κάκιας Κοντοπούλου και τους αγώνες ζωής της με τις μάχες των σημερινών γυναικών, επικαιροποιώντας μάλιστα το μήνυμα του υπό το βάρος των αλλεπάλληλων γυναικοκτονιών των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα.

Μια λυρική και ταυτόχρονα λογοτεχνική παρουσίαση έκανε ο Γιώργος Χειμωνέτος εμμένοντας στις ιστορικές αναφορές του βιβλίου μέσα από την βιογραφία της Κάκιας Κοντόπουλου. Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης κατασυγκίνησε ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της δικής του , προσωπικής πάλης του πλάι στην καρκινοπαθή γυναίκα του , την οποία έχασε και έκτοτε έχει αφοσιωθεί με πάθος στο έργο της.

Ο συγγραφέας δεν έκρυψε την χαρά του για την επανακυκλοφορία του πρώτου βιβλίου ενώ την ίδια στιγμή ενημέρωσε το κοινό για την συγγραφή μιας δεύτερης πολύ ενδιαφέρουσας βιογραφίας του μεγάλου μουσικού σύνθετη με διεθνή καριέρα Λέο Λέανδρος.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ