Το να ταΐζουμε τα ευέξαπτα και ανήσυχα βρέφη για να ηρεμήσουν, δεν είναι η καλύτερη επιλογή | μαμα & παιδι , καθε μερα μαμα | womenonly.gr
16:00
11/5/2018

Το να ταΐζουμε τα ευέξαπτα και ανήσυχα βρέφη για να ηρεμήσουν, δεν είναι η καλύτερη επιλογή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το να προσφέρουμε ένα σνακ ως ανταμοιβή μπορεί να είναι ένας σίγουρος τρόπος για να καλοπιάσουμε ένα παιδί που γκρινιάζει, αλλά οι ερευνητές λένε ότι όταν αυτό γίνεται συνήθεια, μπορεί να οδηγήσει τα μωρά που παρουσιάζουν συχνά ξεσπάσματα σε άσκοπη αύξηση βάρους και σε κίνδυνο ανάπτυξης παχυσαρκίας αργότερα.

Ως νέοι γονείς, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να μπορέσετε να ηρεμήσετε το μωρό σας. Είναι πράγματι ένα δύσκολο έργο. Δοκιμάζετε όλα τα κόλπα που μπορείτε να σκεφτείτε, δίνοντάς τους παιχνίδια, ανοίγοντας την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, χαϊδεύοντάς τα, ακόμη και υψώνοντας τη φωνή σας ως ύστατη λύση. Στο τέλος καταλήγετε να τα βάζετε με τον εαυτό σας επειδή δεν ξέρετε τι να κάνετε. Για μερικούς γονείς, το φαγητό είναι η απάντηση. Πολλές φορές, μάλιστα, φέρνει αποτελέσματα. Αποσπάται η προσοχή τους, εστιάζοντας στο φαγητό και ξεχνούν το κλάμα. Ωστόσο, νέα έρευνα δείχνει ότι αυτή μπορεί να μην είναι και η καλύτερη λύση, καθώς θα οδηγήσει τα μωρά σε άσκοπη αύξηση βάρους.

Η συνέχεια στο itrofi.gr

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ