Η Ζέτα Δούκα μιλάει για το θαύμα της μητρότητας & αποκαλύπτει γιατί έκανε παιδί | μαμα & παιδι , καθε μερα μαμα | womenonly.gr
10:36
16/11/2016

Η Ζέτα Δούκα μιλάει για το θαύμα της μητρότητας & αποκαλύπτει γιατί έκανε παιδί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ζέτα Δούκα είναι αναμφισβήτητηα από τις πιο τρελαμένες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Η ίδια δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για το θαύμα του να είσαι μαμά και φροντίζει να δίνει συμβουλές σε όλες τις νέες μαμάδες. 

Θυμήσου για παράδειγμα τις συμβουλές της Ζέτας Δούκα για το θηλασμό ή για τα πρώτα βηματάκια του μωρού που έχει δώσει μέσα από τα Social Media. 

Σε συνέντευξή της στο Secret μιλάει για μια ακόμη φορά για το θαύμα της μητρότητας κι αποκαλύπτει πως ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την ιδέα του παιδιού αλλά... 

«Αν με ρωτούσες πριν από δύο χρόνια αν ήθελα να γίνω μητέρα θα σου έλεγα «όχι» και «πάρα πολύ δύσκολα». Αυτό έγινε σε μια ανύποπτη στιγμή, που είπα να εγκαταλείψω το θέμα της μητρότητας ή να το ξαναβάλω στο τραπέζι του κεφαλιού μου. Και όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω, είπα «ΟΚ», να το δω λίγο πιο ζεστά και να το προτείνω στον Μιχάλη, να το βάλουμε μπρος και έτσι έγινε πάρα πολύ γρήγορα.»

Όσο για το πώς βιώνει την κατάσταση, τα λόγια της δεν αφήνουν αμφιβολίες: Νιώθει υπέροχα που είναι μαμά! 

Είναι ένα μικρό θαύμα αυτό που έχει συμβεί. Όπως πιστεύω ότι μικρά θαύματα γίνονται συνέχεια με τους ερχομούς των μωρών στον κόσμο. Ο,τι και να σου πω είναι λίγο, γιατί στό τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί, αυτά που διάβαζα κάποτε για κάποια που μιλάει συνέχεια για το παιδί της... Είναι φανταστικά! Μια καινούργια κατάσταση, πολύχρωμη, όμορφη, πολύ ενδιαφέρουσα. Εχω καταλάβει πια στο έπακρο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε όλους τους ρόλους της. Νομίζω ότι ολοκληρώνεται μια γυναίκα με τον ερχομό ενός μωρού, με το να γίνει μητέρα»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ