Η καλύτερη πάνα για το μώρο σου! | μαμα & παιδι , καθε μερα μαμα | womenonly.gr
13:09
7/3/2016

Η καλύτερη πάνα για το μώρο σου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τώρα κανένας γονιός δε χρειάζεται να περιμένει κάθε εβδομάδα τις προσφορές και να ψάχνει σε όλα τα super market για την καλύτερη τιμή πάνας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κι αυτό γιατί οι νέες ελληνικές πάνες Agnotis, πέρα από την αγνή προστασία, όπως υπόσχεται το όνομά τους, όχι μόνο είναι από 35% έως 40% φθηνότερες από τις άλλες πάνες, αλλά έρχονται και στην πόρτα σου εντελώς δωρεάν!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το www.agnotis.com, να διαλέξεις τις πάνες που σου ταιριάζουν και έτσι, θα έχεις όλο το χρόνο οικονομικές και ποιοτικές πάνες στην πόρτα σου, χωρίς καμία χρέωση για ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Οι πάνες Agnotis κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ υλικά, προσφέροντας απόλυτη άνεση και στεγνά βράδια.

Το μοντέρνο και καλαίσθητό τους design κάνει τις Agnotis να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα, αλλά αυτό που τις κάνει να διαφέρουν πραγματικά είναι η τεχνολογία τους. Διαθέτουν τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία Agnotis κέρδισε και το πανευρωπαϊκό διαγωνισμό design EDAWARDS 2015.

Περισσότερα στο www.agnotis.com


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ