Μάθε την παγκόσμια γλώσσα των λουλουδιών | στο σπιτι , ζωα & φυτα | womenonly.gr | Σπίτι
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ / ΖΩΑ & ΦΥΤΑ
13:01
1/2/2013

Μάθε την παγκόσμια γλώσσα των λουλουδιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου σήμερα και εν όψει της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου δες τι μπορείς να πεις –ή τι θέλουν να σου πουν- με ένα μπουκέτο.

Από τη Ζωή Κίττα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Τα λουλούδια είναι πάντα <b>μια ασφαλής και όμορφη λύση για δώρο σε κάθε περίπτωση</b>. Έχουν όμως και αυτά την <b>ξεχωριστή σημασία</b> τους, τόσο ως προς το είδος, το χρώμα αλλά και τον αριθμό που θ

Τα λουλούδια είναι πάντα μια ασφαλής και όμορφη λύση για δώρο σε κάθε περίπτωση. Έχουν όμως και αυτά την ξεχωριστή σημασία τους, τόσο ως προς το είδος, το χρώμα αλλά και τον αριθμό που θα επιλέξεις για κάθε σύνθεση. Μάθε τη γλώσσα των λουλουδιών ή φρόντισε να τη μάθουν οι "άμεσα ενδιαφερόμενοι". Χρόνος υπάρχει... Μια πρώτη γεύση Η γαρδένια συμβολίζει έναν κρυφό έρωτα Οι μαργαρίτες είναι τα αιώνια σύμβολα της πίστης και της αθωότητας Τα παλ ροζ τριαντάφυλλα φωνάζουν "ευτυχία" Οι κίτρινες τουλίπες αποτελούν κάθετη δήλωση τρελού έρωτα Ο ιβίσκος συμβολίζει την εύθραυστη ομορφιά. Οι γλαδιόλες εκφράζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την τιμή Οι παπαρούνες φωνάζουν "ευχαρίστηση" και "απόλαυση" Οι καμπανούλες υπογραμμίζουν την υπόσχεση και την παντοτινή αγάπη. Τα λευκά γαρύφαλλα εκφράζουν αγνή αγάπη και πίστη Για τα όμορφα μη με λησμόνει, το όνομά τους μιλά από μόνο του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ