Μαγικές ασκήσεις pilates για κοιλιά-πλάκα | στο σπιτι , οδηγος αγορας , κρεβατοκαμαρες , κλασσικές | womenonly.gr | Σπίτι
7:00
28/3/2012

Μαγικές ασκήσεις pilates για κοιλιά-πλάκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Άψογοι Κοιλιακοί- δεν είναι πια όνειρο θερινής νυκτός
Άψογοι Κοιλιακοί- δεν είναι πια όνειρο θερινής νυκτός

Το καλοκαίρι πλησιάζει με βήμα ταχύ. Η κοιλίτσα σου ακόμα είναι πρησμένη και όσο σκέφτεσαι το μπικίνι, τόσο πελαγώνεις.

Μην ανησυχείς! Το WomenOnly σε συνεργασία  Mind and Body Pilates Studio και την Artemis Papakonstantopoulou, PΜΑ Certified Pilates Teacher σου δείχνουν πως μπορείς να σμιλέψεις την κοιλιά σου με εύκολες, πλην μαγικές ασκήσεις πιλάτες για την κοιλιά.

Η Artemis Papakonstantopoulou (Βιογραφικό Σημείωμα) χρησιμοποιεί μόνο ένα στρώμα και με όπλο το σώμα της, σου δείχνει πως μπορείς να κάνεις την κοιλιά σου επίπεδη σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Η συμβουλές της εκπαιδεύτριας δασκάλων μεθόδου Pilates:

* Επίλεξε 2-3 σημεία στο σώμα σου, τα οποία θέλεις να βελτιώσεις και επικεντρώσου σε αυτά.

* 15 λεπτά άσκησης των σημείων αυτών καθημερινά, είναι αρκετά για να δεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όταν όμως λέμε καθημερινά, το εννοούμε, περιλαμβανομένων εορτών και αργιών.

Loading the player ...

* Οι ασκήσεις που σου προτείνουμε δεν χρειάζονται ζέσταμα, αφού η προθέρμανση είναι ενσωματωμένη σε αυτές.

Mind and Body Pilates Studio

Χρειάζεσαι μόνο το στρώμα σου
και την απαιραίτητη θέληση!
Χρειάζεσαι μόνο το στρώμα σου και την απαιραίτητη θέληση!

Το Mind and Body Pilates Studio ιδρύθηκε το έτος 2000 στην Κηφισιά και από τότε με τη συνεργασία του Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης παρέχει εξέχουσα διδασκαλία της μεθόδου Pilates βοηθώντας πλήθος ανθρώπων να βελτιώσουν το σώμα τους ή να ξεπεράσουν γρήγορα τυχόν τραυματισμούς τους Το έτος 2002 το Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης εξουσιοδότησε το Mind and Body να λειτουργεί  ως κέντρο εκπαίδευσης δασκάλων της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα. Επίσης το 2007 Balanced Body της Καλιφόρνιας εξουσιοδότησε την Άρτεμης Παπακωνσταντοπούλου να διοργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια διδασκαλίας και να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς δασκάλους της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα.

Mind and Body Pilates Studio, Δροσίνη 5, 145 62 Κηφισιά
Τηλ.
210 8010 231 Φαξ. 210 8010 231
info@mindandbody.gr
https://www.mindandbody.gr

Ώρες Μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:30-20:30

Ώρες Γραφείου για πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 -  20:30

Πάτησε play στο video και ξεκινάμε!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Χρειάζεσαι μόνο το στρώμα σου και την απαιραίτητη θέληση!
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
 • Ανόρθωση & σύσφιξη γλουτών με σούπερ ασκήσεις

  FITNESS

  Ανόρθωση & σύσφιξη γλουτών με σούπερ ασκήσεις

  Μην ανησυχείς! Το WomenOnly σε συνεργασία Mind and Body Pilates Studio και την Artemis Papakonstantopoulou, PΜΑ Certified Pilates Teacher σου δείχνουν πως μπορείς να σμιλέψεις τους γλουτούς με απλές ασκησούλες.

  Η Artemis Papakonstantopoulou (Βιογραφικό Σημείωμα) χρησιμοποιεί μόνο ένα στρώμα και με όπλο το σώμα της, σου δείχνει πως μπορείς να κάνεις τους γλουτούς σου πέτρα.

  Mind and Body Pilates Studio

  Το Mind and Body Pilates Studio ιδρύθηκε το έτος 2000 στην Κηφισιά και από τότε με τη συνεργασία του Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης παρέχει εξέχουσα διδασκαλία της μεθόδου Pilates βοηθώντας πλήθος ανθρώπων να βελτιώσουν το σώμα τους ή να ξεπεράσουν γρήγορα τυχόν τραυματισμούς τους Το έτος 2002 το Physicalmind Institute της Νέας Υόρκης εξουσιοδότησε το Mind and Body να λειτουργεί ως κέντρο εκπαίδευσης δασκάλων της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα. Επίσης το 2007 Balanced Body της Καλιφόρνιας εξουσιοδότησε την Άρτεμης Παπακωνσταντοπούλου να διοργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια διδασκαλίας και να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς δασκάλους της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα.

  Mind and Body Pilates Studio, Δροσίνη 5, 145 62 Κηφισιά
  Τηλ.
  210 8010 231 Φαξ. 210 8010 231
  info@mindandbody.gr
  https://www.mindandbody.gr

  Ώρες Μαθημάτων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:30-20:30

  Ώρες Γραφείου για πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 - 20:30

  Πάτησε play στο video και ξεκινάμε!

 • Πρόγραμμα ασκήσεων διάτασης στο Mind & Body Studio

  FITNESS

  Πρόγραμμα ασκήσεων διάτασης στο Mind & Body Studio

  Τι είναι το Total Body Stretching and Core Strengthening Mat Routine using hand Towels;

  Ένα πρόγραμμα ασκήσεων διάτασης όλου του σώματος και ασκήσεων ενδυνάμωσης των κοιλιακών και των ραχιαίων (μυών της πλάτης και της μέσης).

  Οι διατατικές ασκήσεις εμπλέκονται με τις ασκήσεις των κοιλιακών και των ραχιαίων και βοηθούν ώστε να γίνουν οι ασκήσεις ευκολότερα, με σωστή τεχνική και ασφάλεια.

  Οι διατατικές ασκήσεις είναι κυρίως δυναμικές που σημαίνει ότι οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι θα ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια των διατάσεων και θα δημιουργείται μικρή κίνηση.

  Ποίοι μπορούν να το παρακολουθήσουν;

  Όλοι. Απλοί Ασκούμενοι, δάσκαλοι Pilates, εκπαιδευόμενοι δάσκαλοι, αθλητές, φυσιοθεραπευτές. Αρκεί να μην είναι κάποιος τραυματισμένος ή έχει κάποιο σωματικό πρόβλημα που χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση.

  Πόση ώρα διαρκεί;

  Το πρόγραμμα Total Body Stretching and Core Strengthening Mat Routine διαρκεί περίπου μία ώρα.

  Τι όργανα χρειάζεται;

  Χρειάζεται μόνο ένα στρώμα και δύο μικρές πετσέτες από το μπάνιο σας.

  Πόσο χώρο χρειάζεται;

  Ο χώρος που χρειάζεστε είναι όσο είναι το μήκος του σώματος σας και όσο το πλάτος των χεριών σας όταν ανοίγουν στο πλάι των ώμων.

  Πως θα νιώθω το σώμα μου κατά τη διάρκεια των ασκήσεων;

  Θα νιώθετε το σώμα να λιώνει από ιδρώτα και ευλυγισία καθώς και γλυκό κάψιμο στους κοιλιακούς και τόνωση στην πλάτη.

  Πως θα νιώθω το σώμα μου μετά την άσκηση του προγράμματος;

  Θα νιώθετε ανανεωμένοι και ελεύθεροι σα να πετάτε ενώ παράλληλα τους μύες τονωμένους.

  Πότε μπορώ να παρακολουθήσω το Total Body Stretching and Core Strengthening Mat Routine using hand Towels;

  Κάθε Σάββατο και για 4 συνεχόμενα Σάββατα ( 5/5, 12/5, 19/5, 26/5) από τις 12:00 – 13:15. Ώρα προσέλευσης 11:45 το μάθημα θα αρχίζει στην ώρα του!!!!!!

  Πρέπει να τα παρακολουθήσω όλα τα μαθήματα;

  Θα είναι καλύτερα. Αν τα παρακολουθήσετε όλα θα βλέπετε τη βελτίωση από προπόνηση σε προπόνηση και θα μπορέσετε να μάθετε τις ασκήσεις να τις κάνετε μόνοι σας στο σπίτι ή στα ταξίδια σας. Άλλωστε ο σκοπός του προγράμματος αυτός είναι να σας κρατάει σε φόρμα όπου και αν βρίσκεστε.

  Θα μπορέσω να έχω το ασκησιολόγιο γραπτώς;

  Θα σας δώσουμε τη ρουτίνα γραμμένη στον υπολογιστή στο πρώτο μάθημα που θα παρακολουθήσετε και θα υπάρχει χώρος για να γράψετε σημειώσεις αν χρειαστείτε. Χωρίς να μπορούμε να δεσμευτούμε ίσως να μπορέσουμε να σας στείλουμε ηλεκτρονικά ερασιτεχνικό video (εδώ θα πειραματιστούμε)

  Πόσο κοστίζει;

  Τα μαθήματα είναι ομαδικά και κοστίζουν Εύρω 100 τα 4 μαθήματα ή Ευρο 30 το κάθε ένα.

  Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

  info@mindandbody.gr

  www.mindandbody.gr

  Tελ. : 210 8010231

  Κάντε Like στη σελίδα του Mind and Body στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για ότι τελευταίο συμβαίνει στο studio!

  https://www.facebook.com/pages/Mind-and-Body-Pilates-Studio/259386097789

 • Fitness trend: πιλάτες με τα μάτια κλειστά

  FITNESS

  Fitness trend: πιλάτες με τα μάτια κλειστά

  Στο Blindfolded Pilates ή αλλιώς πιλάτες με τα μάτια κλειστά, καλύπτεις τα μάτια σου με μια ειδική μάσκα ύπνου ή έστω ένα μαύρο μαντίλι, "αδειάζεις" το μυαλό σου από τα περιττά, αυτοσυγκεντρώνεσαι και εκτελείς ασκήσεις στο πάτωμα, πάνω στο στρωματάκι, προσπαθώντας να νιώθεις και να "ακούς" το σώμα σου – έπειτα από λίγο η αίσθηση είναι απίστευτη!

  Το πιλάτες με τα μάτια κλειστά:

  Πρόκειται για μια σειρά ασκήσεων που εκτελούνται στο απόλυτο σκοτάδι, αφού πρώτα καλύπτονται τα μάτια με μάσκες.

  Το blind folded pilates μας βοηθά να τελειοποιήσουμε την τεχνική μας. Κόβουμε τις εξωτερικές παρεμβολές και ακούμε μόνο το σώμα μας.

  Μέσα από εξάσκηση και αφού χαλαρώσεις το πνεύμα σου, μαθαίνεις να ελέγχεις απόλυτα τις μυϊκές ομάδες που δουλεύεις και εκτελείς πιο σωστά τις αναπνοές, που ως γνωστόν είναι πολύ σημαντικές για το πιλάτες!

  Όπως αναφέρουν στο blog τους, οι εκπαιδευτές του γυμναστηρίου modus vivendi που ξεκίνησαν πέρσι αυτή την τεχνική πιλάτες στην Ελλάδα:

  "'Οταν δοκιμάζουμε ένα καλό κρασί, όταν τρώμε μία λιχουδιά, όταν δίνουμε το πρώτο φιλί, κλείνουμε τα μάτια. Γιατί; Για να το απολαύσουμε περισσότερο. Κλείνοντας τα μάτια, αποκλείουμε από τον εγκεφαλό μας όλη την περιττή πληροφορία και εστιάζουμε σε αυτό που μας δίνει ευχαρίστηση. Ξεχνάμε το περιβάλλον γύρω μας και αδιαφορούμε για όποιον μας κοιτάζει. Έτσι μπορούμε πραγματικά να δοθούμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε".

  Τι κερδίζεις από το blindfolded pilates;

  Με τον τρόπο αυτό το σώμα δεν "κλέβει" στις ασκήσεις, το μάθημα γίνεται πιο απαιτητικό και οι μαθητές κατακτούν τη σωστή τεχνική και την πολυπόθητη γράμμωση γρηγορότερα. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα με μεγάλη έμφαση στην τεχνική του pilates αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαλαρωτικό.

  Με την επίβλεψη έμπειρων δασκάλων, οι μαθητές εκτελούν σε ολιγομελή γκρουπ (μέχρι 10 άτομα) ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ασκήσεων matwork pilates ...στα τυφλά.

  Προσοχή: Μιλώντας με το modus vivendi, πρέπει να ξέρεις ότι:

  -το πιλάτες με τα μάτια κλειστά, προϋποθέτει πως έχεις ξανακάνει παραδοσιακό πιλάτες και είσαι εξεικοιωμένη με τις βασικές ασκήσεις.

  -αν είσαι σε στάδιο αρχαρίου, μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά, με τις πιο απλές ασκήσεις και να βγάζεις τη μάσκα σου, όποτε δεν νιώθεις εντελώς σίγουρη.

  Πηγές Έθνος, Αρμονία, γυμναστήριο Mondus Vivendi (οι εγγραφές ξεκίνησαν!), ρεπορτάζ: Κ.Π

 • Κοιλιακοί -πλάκα με γιόγκα: κάν'το όπως η Ρόζι

  FITNESS

  Κοιλιακοί -πλάκα με γιόγκα: κάν'το όπως η Ρόζι

  Η Κλερ είναι μια ανερχόμενη εκπαιδεύτρια μιας τύπου vinyasa γιόγκα γεμάτη από asanas που σκοπό έχουν να σμιλεύσουν το σώμα – ειδικά την κοιλιά, να αυξήσουν την ελαστικότητα του κορμού και την ευλυγισία.

  Η αναπνοή παίζει σπουδαίο ρόλο στη γιόγκα τούτη και η Ρόζι τόνισε στο Twitter πως τη συγκεκριμένη στάση, γνωστή κι ως pigeon δεν την έχει καταφέρει απόλυτα ακόμα αλλά το προσπαθεί.

  Η Χάντιγκτον έχει παραδεχτεί πως συμβουλεύεται όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις προσωπικούς προπονητές για να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της ενώ και οι δίαιτες που ακολουθεί στηρίζονται στην πράσινη διατροφή (μείνε συντονισμένη στο τμήμα του WomenOnly με τις διάσημες δίαιτες για να δεις τι τρώει και δεν παχαίνει η Ρόζι)

  Πάρε μια γεύση από τη vinyasa γιόγκα στο βίντεο που ακολουθεί αλλά έχε στο νου σου πως η γιόγκα που εφαρμόζει η Γκριβ, γίνεται με υπόκρουση μουσική ηλεκτρονικού ήχου!