Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο | στο σπιτι , οδηγος αγορας , κρεβατοκαμαρες , κλασσικές | womenonly.gr | Σπίτι
12:20
8/5/2019

Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Τι γίνεται λοιπόν αν ο Κριός συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια; Η αστρολόγος Jennifer Angel του harpersbazaar έχει τις απαντήσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κριος με...

Κριό: Μια παθιασμένη σχέση καθώς και τα δύο είναι ζώδια της φωτιάς και μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικά. Εξωστρεφείς και κοινωνικοί, είναι σημαντικό να ευθυγραμμίσουν τα συμφέροντα και τις αξίες τους.

Ταύρο: Μπορεί να είναι κουραστικός. Οι ενέργειές τους μαζί με τον Κριό είναι διαφορετικές και κινούνται με διαφορετικό ρυθμό. Αλλά υπάρχει ρομαντισμός και πάθος, που μπορεί να τους κρατήσει, να επιστρέφουν ο ένας στον άλλο.

Δίδυμους: Υπάρχουν προκλήσεις καθώς ο Κριός είναι ένας δραστήριος και ο Δίδυμος είναι ένας στοχαστής. Χρειάζονται αμοιβαία αγάπη και η επιθυμία μπορεί να κάνει μικρότερη την απόσταση.

Καρκίνο: Καθώς κυριαρχείται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος μπορεί συχνά να είναι πολύ ευαίσθητος για τον Κριό, εισπράττοντας τα σχόλια και τις ενέργειές του πολύ σοβαρά. Πρέπει να δίνετε και να παίρνετε και στις δύο πλευρές.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τα ξαναβρούν με έναν πρώην

Λέοντα: Όπως τα ζώδια της φωτιάς, αυτά τα δύο είναι σε συγχρονισμό, και έχουν μια καλή κατανόηση και επίγνωση, σχεδόν σαν έναν κώδικα που μόνο αυτοί έχουν και καταλαβαίνουν.

Παρθένο: Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη ένωση. Η αλαζονεία του Κριού δεν ταιριάζει καλά με τη συμπαθή φύση της Παρθένου.

Ζυγό: Υπάρχει δυσαρμονία εδώ. Ο Κριός παίρνει γρήγορες αποφάσεις και ο Ζυγός θέλει να είναι σίγουρος για τα πάντα. Υπάρχει ανάγκη να αναγνωρίσει ο ένας τα καλά του άλλου.

Σκορπιό: Πάθος και ευθύτητα, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Αλλά δεν υπάρχει χώρος για μυστικά.

Τοξότη: Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς είναι σαν τους μαγνήτες αγάπης. Όσο συνεχίζουν να μιλούν, ψάχνουν να βρούνε το δρόμο για τον παράδεισο.

Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως αγαπά τον ενθουσιασμό και την αλλαγή που ο Κριός φέρνει στη σχέση, αλλά είναι αντίθετοι. Σκαρφαλώνουν σταθερά στο βουνό για να βρουν την επιτυχία. Έχουν πολλά να διδάξουν ο ένας τον άλλον.

Υδροχόο: Είναι ένας αγώνας αγάπης για τον τέλειο σύντροφο. Ποτέ δεν θα υπάρχει μια θολή στιγμή!

Αυτό το διάβασες; Ζώδια και υγεία: Μια διαφορετική κατάταξη του ζωδιακού κύκλου

Ιχθείς: Ο Κριός μπορεί να είναι πολύ απερίσκεπτος για τους ευαίσθητους Ιχθείς. Παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον, καταλήγουν σε υπεκφυγές, κάτι που σημαίνει ότι είναι προορισμένοι για συγκρούσεις.

Κάθε μέρα θα έχουμε αντίστοιχη ανάλυση για ένα ακόμη ζώδιο, οπότε... μείνε συντονισμένη για τη δική σου σειρά!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
 • Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει τον ύπνο σου

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει τον ύπνο σου

  Με έναν ανάδρομο Κρόνο να βρίσκεται προ των πυλών, πιθανότατα ανησυχείς για τα «φοβερά» αποτελέσματα ενός ακόμη ανάδρομου κύκλου, σωστά; Ίσως, θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος μία φορά το χρόνο, έτσι το αποτέλεσμα αυτού του ουράνιου φαινομένου δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει.

  Μια από τις επιπτώσεις είναι ότι ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να έχει επίδραση στον ύπνο σου, όπως υποστηρίζει η αστρολόγος Valerie Meta στο elite daily. Αυτό θα συμβεί αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι. Εάν είσαι μια από εκείνες που αρχίζουν αμέσως να ανησυχούν όποτε μαθαίνουν ότι ένας πλανήτης πρόκειται να γίνει ανάδρομος, δεν είσαι η μόνη. Ωστόσο, κάθε ανάδρομος κύκλος δεν είναι ίδιος και ούτε είναι ίδια τα αποτελέσματά του.

  Περιττό να πούμε ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν έχει καμία σχέση με τον ανάδρομο Κρόνο. Σύμφωνα με το CafeAstrology.com, ο «Κρόνος συνδέεται με περιορισμούς και τήρηση ορίων» και η αστρολογική του θέση καθορίζει τις περιοχές στη ζωή μας όπου αντιμετωπίζουμε συνεχώς προκλήσεις.

  Ο Κρόνος είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του Αιγόκερω και με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το αυτό το ζώδιο, χαρακτηρίζονται από πειθαρχία και συγκρότηση, ο πλανήτης αυτός θα εμπνεύσει τα ίδια χαρακτηριστικά στον καθένα μας.

  Ας ρίξουμε, όμως, μια πιο προσεκτική ματιά στον Κρόνο στον Αιγόκερω και το γενικό του νόημα:

  Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, με τη βοήθεια του ισχυρού Πλούτωνα, μας βοηθά να προχωρήσουμε σε μια εσωτερική αναδιάρθρωση, όπως υποστηρίζει η Meta. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το ουράνιο σώμα του Κρόνου μας ανοικοδομεί από πάνω μέχρι κάτω, είτε μας αρέσει είτε όχι. Γι 'αυτό είναι καλό να γνωρίζεις πού βρίσκονται ο Κρόνος και ο Αιγόκερως στον αστρολογικό σου χάρτη, διότι στις περιοχές αυτές θα συναντήσεις έντονους μετασχηματισμούς.

  Μια από αυτές τις επιπτώσεις θα είναι και στον καθημερινό σου ύπνο

  Ο ανάδρομος Κρόνος, λοιπόν, θα επηρεάσει τις συνήθειες σου στον ύπνο, αλλά η αλλαγή θα είναι θετική. «Ο Κρόνος είναι ο τύπος του αυστηρού δασκάλου που τρέμαμε στο γυμνάσιο, αλλά τελικά μας έμαθε όλα τα σημαντικά που θυμόμαστε μέχρι τώρα. Και αν είσαι ο τύπος του ατόμου που στερείται σταθερότητας, δομής και υγιούς ρουτίνας, τότε αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για να μπεις σε τάξη» λέει η Meta στο elite daily. Oπότε ετοιμάσου για τάξη στις συνήθειες του ύπνου σου.

  Τώρα, αν ήδη προσφέρεις στο σώμα σου την κατάλληλη ανάπαυση και έχεις θέσει στόχους για να τηρείς τα κατάλληλα ωράρια, τότε ο ανάδρομος Κρόνος πιθανότατα δεν θα επηρεάσει τον ύπνο σου. Αν μη τι άλλο, ο πλανήτης «αφεντικό» θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να δημιουργήσεις ένα υγιές θεμέλιο για τον εαυτό σου.

 • Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους σύζυγος είσαι -ή ΘΑ είσαι

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους σύζυγος είσαι -ή ΘΑ είσαι

  Ο γάμος είναι μια δοκιμασία, αλλά μπορείς άραγε να την περάσεις; Οι περισσότεροι θα σε συμβουλεύσουν να αναρωτηθείς βαθιά μέσα σου εάν είσαι φτιαγμένη για τα δεσμά του γάμου. Μπορείς να αντέξεις να ζήσεις με ένα άλλο άτομο και να μην πάρεις τα βουνά; Μπορεί να ζήσει μαζί σου χωρίς να πάρει αυτός τα βουνά;

  Ο τρόπος που μπορεί να αντιδράσεις μέσα σε ένα γάμο μπορεί να εξηγηθεί από τα χαρακτηριστικά του ζώδιου σου. Το yourtango έχει κάνει τις προβλέψεις για σένα για το το θέλεις πραγματικά στο γάμο σου. Για δες... Ισχύουν;

  ΚΡΙΟΣ
  Είσαι μια απόλυτα αφοσιωμένη σύντροφος και θα πολεμήσεις μέχρι θανάτου για τον άνθρωπο που αγαπάς. Παρόλο που μπορεί να διαφωνείς συχνά, είσαι ταυτόχρονα και βολική. Ο σύντροφος σου σε σέβεται και επιτρέπεις στον εαυτό σου να μάθει αυτά που χρειάζεται για να διαρκέσει ο γάμος σου.

  ΤΑΥΡΟΣ
  Είσαι αφοσιωμένη σύντροφος που εργάζεται σκληρά για να κρατήσει τον γάμο ευτυχισμένο και υγιή, αν και μερικές φορές μπορεί να βυθιστείς στην κατάθλιψη. Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου για το τι χρειάζεσαι. Να έχεις στο μυαλό σου την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία και θα τα καταφέρεις καλά.

  ΔΙΔΥΜΟΙ
  Δεν είναι φτιαγμένη για γάμο, αλλά ωστόσο είναι απελπιστικά ρομαντική. Η γυναίκα Δίδυμος είναι λιγότερο επιρρεπής στην ευτυχία μέσα σε ένα γάμο και πιο επιρρεπής σε μια ζωή μη δεσμευτικών σχέσεων. Όταν παντρευτείς, είσαι αφοσιωμένη αλλά βαριεστημένη και ο σύντροφός σου θα το καταλάβει.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Κανείς δεν το κάνει καλύτερα από εσένα όταν πρόκειται για γάμο, Καρκινάκι. Είσαι η καλύτερη στην διατήρηση της ηρεμίας στο σπίτι και ο σύντροφος σου λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα πράγματα. Συμβουλή: Συγκεντρώσου στον εαυτό σου όσο είσαι με τον σύντροφό σου. Απαιτείται αυτοεκτίμηση!

  ΛΕΩΝ
  Σου αρέσει η ιδέα του γάμου αλλά αγαπάς επίσης το φλερτ με τους ανθρώπους έξω από το γάμο, το οποίο λειτουργεί εάν ο σύντροφός σου συμφωνεί. Δυστυχώς, επιλέγεις συνήθως έναν σύντροφο που είναι ζηλιάρης ή ανασφαλής και αυτό οδηγεί σε οικογενειακά προβλήματα.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Είσαι μια πολύ πιστή και αληθινή σύντροφος, αλλά χρειάζεσαι έναν σύντροφο που είναι συναισθηματικά ισχυρότερος από σένα απλώς και μόνο επειδή πρόκειται να τον εκνευρίσεις. Είσαι σκληρή με τον σύζυγό σου, βγάζεις πάνω του όλη την αγανάκτηση σου και όμως ο γάμος σου παραμένει ακέραιος.

  ΖΥΓΟΣ
  Πραγματικά δεν σου αρέσει η ιδέα του ρομαντισμού και πράγματα όπως η δέσμευση ή η πίστη, δεν βρίσκονται στο λεξιλόγιο των σχέσεων σου. Θα παντρευτείς και θα θέσεις υποψηφιότητα για ένα αναπόφευκτο διαζύγιο. Προσπαθείς αρχικά, αλλά ο γάμος δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να ανθίσει στη ζωή σου. Δεν σε εμποδίζει κάτι να το δοκιμάσεις, αλλά στο τέλος, θα δεις ότι δεν είναι κάτι που θέλεις.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Όταν βρείς τον πρίγκιπα των ονείρων σου, ο γάμος είναι ιδανικός. Σου αρέσει η δέσμευση, αλλά είσαι ζηλιάρα και προβάλλεις πολλές ανασφάλειες σου στον σύντροφό σου, γεγονός που αποδυναμώνει τον γάμο. Μπορεί να γίνεις μίζερη και δεν συνειδητοποιείς πόσο αρνητικό μπορεί να είναι αυτό.

  ΤΟΞΟΤΗΣ
  Έχεις μια φαντασίωση να ζήσεις όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, έτσι παντρεύεσαι ... σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Αλλά οι Τοξότες δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και, όσο και αν προσπαθούν, ο γάμος είναι ίσως κάτι όπου δεν λειτουργεί απολύτως τίποτε. Τα δίνεις όλα, αλλά γρήγορα βαριέσαι.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Γίνεσαι τέλεια σύζυγος και τα κάνεις όλα τέλεια. Μπορεί να κολλάς λίγο στα στερεότυπα, όπως στο «Είμαι η σύζυγος, είσαι ο σύζυγος, κάνουμε αυτό γιατί έτσι πρέπει» αλλά στην πραγματικότητα, δεν θα απογοητεύσεις ποτέ την οικογένεια.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Είσαι αφιερωμένη στον σύζυγό σου ... μέχρι να έρθουν τα παιδιά. Ο σύντροφός σου έχει όλο το ενδιαφέρον σου ... μέχρι να μείνεις έγκυος. Τότε, όλα αλλάζουν. Τείνεις να βάζεις τα παιδιά πάνω από τον σύντροφο και όταν συμβεί αυτό το έδαφος αρχίζει να καταρρέει κάτω από τα πόδια σου. Ο σύζυγός σου αισθάνεται απόρριψη στον γάμο σας.

  ΙΧΘΥΕΣ
  Είσαι γεννημένη να παντρευτείς και αγαπάς την αίσθηση της ασφάλειας που φέρνει ο γάμος. Έχεις την τάση να ανησυχείς λίγο περισσότερο και αυτό σε κάνει να είσαι υπερβολικά καλή και δοτική. Αφήνεις τον εαυτό σου να σε εκμεταλλευθεί ο σύντροφός σου. Συμβουλή: Μίλησε έγκαιρα με τον σύντροφο σου και μην αφήσεις τα πράγματα να πάνε πολύ μακριά αν έχεις ένα συζυγικό πρόβλημα στο μυαλό σου.

 • Μπήκαμε στην εποχή του Κριού: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Μπήκαμε στην εποχή του Κριού: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό

  Καρκίνος

  Μπορείς να το κάνεις αυτό, Καρκίνε. Η εποχή του Κριού δεν υπήρξε ποτέ μια από τις αγαπημένες σου, αλλά πάντα προσπαθούσες. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, του πεπρωμένου και της δημόσιας persona, θα είσαι απίστευτα επικεντρωμένη στην επόμενη κίνηση της καριέρας σου, για να μην αναφέρουμε όλη την δουλειά που έχεις κάνει στον επαγγελματικό σου χώρο. Παρά το γεγονός ότι προτιμάς να βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου, η εποχή του Κριού έρχεται με τέρμα τα γκάζια.

  Η μετατόπιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα είναι ενδιαφέρουσα, καθώς θα τονίσει τον όγδοο Οίκο σου του σεξ, των στενών σχέσεων, των κοινοπραξιών και όλων των συναλλαγών. Μην το πάρεις στραβά, αλλά ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις.

  Διάβασε και αυτό: Κατερίνα Τσάβαλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Μαρία Κορινθίου: Μένουν σπίτι και μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα και από ένα μήνυμα

  Ζυγός

  Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, Ζυγέ. Οι σχέσεις σου έχουν δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ φέτος, αλλά αν κάτι κρέμεται από μια κλωστή, η εποχή του Κριού σίγουρα θα κάνει τη δουλειά. Με τον Ήλιο που ενεργοποιεί τον πιστό έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου και των σχέσεων έναν προς έναν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εστιάζεις πολύ περισσότερο στις δεσμεύσεις σου, ειδικά σε εκείνες που έχεις με τους στενούς σου ανθρώπους.

  Επιπλέον, η στροφή του Κρόνου στον Υδροχόο θα ρίξει φως στα δημιουργικά σου έργα, τα επίπεδα της αυθεντικότητας σου, στο παιδί που κρύβεις μέσα σου και τη γενική έμπνευση.

  Αιγόκερως

  Είναι η κατάλληλη στιγμή, Αιγόκερε. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για σένα και έχεις φτάσει τόσο μακριά. Και είναι μόνο η αρχή. Πού προσβλέπει όλο αυτό; Ο κυβερνών πλανήτης σου, ο Κρόνος, πέρασε στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αισθανθείς λίγη ανακούφιση. Ωστόσο, ο Ήλιος θα φωτίσει τον τέταρτο Οίκο σου, του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής νοημοσύνης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχεις άλλη επιλογή από το να τακτοποιήσεις τα πράγματα στον οικογενειακό σου τομέα.

  Η μετατόπιση του Κρόνου στον Υδροχόο, όμως, θα ταράξει τον δεύτερο Οίκο σου των οικονομικών, των αξιών, των δυνατοτήτων απόκτησης χρημάτων και της αυτοεκτίμησης. Ήρθε η ώρα να δείξεις στον κόσμο αυτό από το οποίο είσαι φτιαγμένη και να αποζημιωθείς.

 • Τα 4 ζώδια που μοιράζονται συνέχεια φωτογραφίες με τους συντρόφους τους

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Τα 4 ζώδια που μοιράζονται συνέχεια φωτογραφίες με τους συντρόφους τους

  Το Instagram είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη μορφή social media όταν πρόκειται να μοιραστείς στενές στιγμές με τον σύντροφό σου επειδή έχεις πολλές επιλογές και τρόπους για τη δημοσίευση. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία στα stories σου που θα εξαφανιστεί σε 24 ώρες, να δημοσιεύσεις μια εικόνα στον λογαριασμό σου ή να την κρατήσεις περιορισμένη σε μια λίστα των στενών φίλων σου.

  Και, σύμφωνα με την Hannah Schneider του elite daily, υπάρχουν 4 ζώδια που φαίνεται να προτιμούν περισσότεροα από άλλα να ποστάρουν στο Instagram φωτογραφίες με τους συντρόφους τους. Και για αυτό έχουν κάτι να πουν τα άστρα; Έτσι φαίνεται!!!! Ιδού:

  Καρκίνος

  Οι Καρκίνοι είναι πολύ στοργικά ζώδια. Τους αρέσει να νοιάζονται για τους άλλους και είναι υπερήφανοι για τους ανθρώπους στη ζωή τους. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και στην παρουσία τους στα social. Αυτό το ζώδιο ενθουσιάζεται όταν δείχνει την καλή του, είτε πρόκειται για ένα πρωινό της Κυριακής, όταν φοράει την πυτζάμα της είτε ένα βράδυ του Σαββάτου όταν είναι ντυμένη για μια εκδήλωση. Νομίζει ότι ο ήλιος ανατέλλει και δύει με τη σύντροφό του και θέλει όλος ο κόσμος να γνωρίζει για την αγάπη του.

  Αυτό το έχεις σκεφτεί; Είναι απιστία το φλερτ;

  Δίδυμοι

  Οι Δίδυμοι είναι με κάποιον τρόπο χαοτικά ζώδια του αέρα. Αν και προσπαθουν να έχουν έναν πολύ επιμελημένο λογαριασμό Instagram, συχνά δημοσιεύουν χωρίς λόγο τυχαίες φωτογραφίες. Αν εσύ και ο Δίδυμος σύντροφος σου βγείτε έξω και το φως του ήλιου βγάλει μια ωραία απόχρωση στα μαλλιά σου, αυτό το ζώδιο θα αρπάξει το τηλέφωνό του για να καταγράψει αυτή την ομορφιά και να τη δημοσιεύσει.

  Σκορπιός

  Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά πιστός και δεν μοριάζεται πολύ τις ιδιωτικές του στιγμές. Η παρουσία του στο Instagram είναι αισθητά αραιή. Είναι επίσης το ζώδιο που είναι πιθανότερο να έχει κλειστό λογαριασμό. Ο σύντροφός του σημαίνει πολλά για αυτόν, οπότε μπορείς να περιμένεις από τον δικό σου Σκορπιό να μπαίνει στο Insta κάθε λίγες εβδομάδες ή μήνες αλλά να ανεβάζει 10 φωτογραφίες που είστε μαζί.

  Ταύρος

  Οι Ταυροι είναι αρκετά σίγουροι. Ξέρουν τι τους αρέσει και πώς να το επιτύχουν. Το Instagram είναι ένα εξαιρετικό μέσο, ​​διότι τους δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ μοιράζονται τα λαμπερά μέρη της ζωής τους και συνδέονται με τους άλλους. Θα είναι αυτοί που θα ανεβάσουν βίντεο της συντρόφου τους στα stories τους, ενώ χαλαρώνουν το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να περιμένεις χαριτωμένα boomerangs των δύο σας από ένα ραντεβού σας και φωτογραφίες από στιγμές της ζωής σας.

 • Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις για τις σχέσεις τους

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις για τις σχέσεις τους

  Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μερικά ζώδια μπαίνουν με τόλμη στη συζήτηση του «Τι είδους σχέση έχουμε;» ενώ κάποια άλλα μπορεί να μην έχουν τα κότσια να ξεκινήσουν μια τέτοια κουβέντα. Ορισμένα ζώδια, όπως ο Ζυγός και ο Δίδυμος, σχεδόν απολαμβάνουν το δράμα μιας απροσδιόριστης ρομαντικής σχέσης, ενώ άλλα, όπως ο Τοξότης και ο Αιγόκερως, απλά δεν έχουν χρόνο για αυτό το δράμα. Ο Σκορπιός και ο Λέων, σχεδόν ενοχλούνται που θα πρέπει να αφιερώσουν στους συντρόφους τους τον πολύτιμο χρόνο τους, έτσι δεν είναι; Ας δούμε όμως τα τρία ζώδια που μπορούν να θέσουν τα όρια στη σχέση τους, μέσα από μια σημαντική και χρήσιμη συζήτηση.

  Διάβασε επίσης: Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

  Tαύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
  Ο Ταύρος είναι οργανωτικός, σταθερός και αγαπά τα όρια. Είναι τόσο πνευματικός όσο και βαθιά συναισθηματικός, οπότε αν τον πιάσουν τα συναισθηματικά του, είναι πρόθυμος να καταλάβει και να καθορίσει τις παραμέτρους στη σχέση. Ο Ταύρος είναι πιστός, αξιόπιστος και συνεπής και μπορεί να μείνει μέσα σε μια σχέση όπου αισθάνεται ασφαλής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι ανοιχτός στις δεσμεύσεις και λόγω της αυτοπεποίθησης που έχει, θα είναι αυτός που θα φέρει το ζήτημα στο τραπέζι. Ο Ταύρος θέλει να είναι τα πάντα σε τάξη και συμμετρικά, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών του.

  Καρκίνος (21 Ιουνίου-21 Ιουλίου)
  Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και πραγματικά φτιαγμένος για δέσμευση. Μόλις αισθανθεί αρκετά ασφαλής θα αφήσει τον άλλον να διεισδύσει μέσα του. Ο Καρκίνος έχει πλούσια συναισθήματα και προστατεύει τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά. Επίσης, δεν θέλει να είναι σε μια σχέση που δεν έχει νόημα. Έτσι για τον Καρκίνο είναι ένα απαραίτητο βήμα η συζήτηση, όταν πρόκειται για να αρχίσει μια σχέση.

  Διάβασε επίσης: Έρωτας και Ζώδια - Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί!

  Iχθείς (18 Φεβρουαρίου-19 Μαρτίου)
  Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί, διαισθητικοί και γενναιόδωροι και θα δώσουν πραγματικά όλο τους το είναι σε όλους τους ανθρώπους προκειμένου να τους κάνουν ευχαριστημένους είτε πρόκειται για τον σύντροφό τους ή τον συνάδελφό τους. Δεδομένου ότι το άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες του συντρόφου του, θα επιδιώξει τη δέσμευση φυσικά. Θα δώσει πολύ μεγάλη σημασία στη συζήτηση για τη σχέση του, καθώς θα λύσει τα προβλήματά του με αυτό τον τρόπο και θα παραμείνει πιστός στη σχέση του. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να είναι μέρος μιας σχέσης και δεν θα αφήσει πολύ χρόνο να περάσει πριν βεβαιωθεί ότι ο σύντροφος του θέλει το ίδιο πράγμα.

 • Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρατάνε κακία και δύσκολα συγχωρούν την προδοσία

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρατάνε κακία και δύσκολα συγχωρούν την προδοσία

  Η αστρολόγος του elite daily, Roya Backlund, υποστηρίζει πως και αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα κάποιου ανθρώου, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό του. Και γίνεται πιο συγκεκριμένη, ξεχωρίζοντας τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω ως τα ζώδια που δίνουν τις λιγότερες δεύτερες ευκαιρίες -αν δίνουν, δηλαδή!

  Όσοι συνηθίζουν να κρατάνε κακία, δεν μπορούν να κατανοήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν να συγχωρούν και να ξεχνούν. Τους βλέπουν ως ανθρώπους που συνεχώς προσπαθούν να δουν το καλό σε άλλους, σε βάρος της δικής τους ασφάλειας. Γιατί, όπως πιστεύουν, αν κάποιος σε εξαπατήσει μια φορά, οι πιθανότητες είναι ότι θα το κάνει και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζει κανείς ότι τα παρακάτω ζώδια δεν συγχωρούν ποτέ. Απλά κάποιος που τα έχει βλάψει, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά πριν τον συγχωρήσουν.

  Αναλυτικά, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής:

  Ταύρος: Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που του έκανες
  Ο Ταύρος δεν απέκτησε άδικα τη φήμη του πεισματάρη. Ένας Ταύρος θα δαπανήσει πολύ χρόνο πριν σε εμπιστευθεί και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, το παίρνει πολύ προσωπικά. Θεωρεί ότι το δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι ευάλωτος μαζί σου και αισθάνεται ηλίθιος που σε εμπιστεύθηκε. Το θέμα είναι ότι, ακόμα κι αν ένας Ταύρος θέλει να σε συγχωρήσει, είναι τόσο δύσκολο γι 'αυτόν να ξεχάσει τι έκανες. Θα είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του, ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος έχει περάσει.

  Καρκίνος: Νοιώθει πληγωμένος εξ αιτίας σου και είναι δικό σου λάθος
  Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου πληγώνεται μερικές φορές. Όχι όμως τόσο όσο ένας Καρκίνος. Είναι πολύ χειρότερο. Ο Καρκίνος αισθάνεται τα πράγματα τόσο βαθιά ώστε αν τον προδώσεις, το παίρνει τόσο βαριά που δεν μπορεί ποτέ να το ξεχάσει. Στο μυαλό του η καλοσύνη και η αφοσίωση, είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι τον απογοήτευσες. Θέλει να σε συγχωρήσει, αλλά ένας Καρκίνος έχει ένα κέλυφος καβουριού που τον προστατεύει ήδη από μελλοντικές βλάβες και όλο αυτό γίνεται δύσκολο.

  Σκορπιός: Το να σου κρατάει κακία, του φαίνεται ως φυσικό επακόλουθο
  Ο Σκορπιός προβάλλει το πάθος σε κάθε του κίνηση. Σε αγαπάει με πάθος και αντίστοιχα σου κρατάει με πάθος κακία. Αυτό είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης και μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει τα συναισθήματα αγάπης, σε συναισθήματα περιφρόνησης. Στον πυρήνα του, ένας Σκορπιός είναι στρατηγικός και βρίσκεται πάντα δύο βήματα μπροστά από όλους τους άλλους. Αν γνωρίζει ήδη ότι δεν είσαι αξιόπιστη, θα σε κάνει να βεβαιωθείς ότι δεν θα βρεθείς ποτέ ξανά δίπλα του.

  Αιγόκερως: Νιώθει πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι δεν θα τον βλάψεις ποτέ ξανά
  Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Δεν αμφισβητεί τις επιλογές του όταν τις έχει κάνει. Δεν σκέφτεται για σένα τη μια μέρα θετικά και την επόμενη αρνητικά. Όταν παίρνει μια απόφαση, κολλάει σε αυτήν και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί ξανά. Όταν προδίδεις έναν Αιγόκερω, το βλέπει σαν προσβολή στην επιτυχία του και μια τοξικότητα στη ζωή του, που πρέπει να αφαιρεθεί. Γιατί να δοκιμάσει το δηλητήριο δύο φορές μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικό δηλητήριο;