Χρησιμοποίησε σωστά την ηλεκτρική σκούπα | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
14:44
20/2/2014

Χρησιμοποίησε σωστά την ηλεκτρική σκούπα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σκούπισμα με την ηλεκτρική είναι -ή μάλλον θα έπρεπε να είναι- παιχνιδάκι. Αν όμως ακόμη δυσκολεύεσαι, ακολούθησε τις παρακάτω απλές συμβουλές και κάνε τη ζωή σου ακόμη πιο εύκολη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
* Αρχικά ξεκίνα από το ξεσκόνισμα (!) των επίπλων και της βιβλιοθήκης, σε περίπτωση που κάνεις γενική καθαριότητα. Με αυτό τον τρόπο η σκόνη που θα πέσει κάτω θα φύγει με τη σκούπα αμέσως μετά.  * Στη

* Αρχικά ξεκίνα από το ξεσκόνισμα (!) των επίπλων και της βιβλιοθήκης, σε περίπτωση που κάνεις γενική καθαριότητα. Με αυτό τον τρόπο η σκόνη που θα πέσει κάτω θα φύγει με τη σκούπα αμέσως μετά.

* Στη συνέχεια φρόντισε ο χώρος που θέλεις να καθαρίσεις να είναι άδειος από τα όποια αντικείμενα που βρίσκονται σπαρμένα εδώ και εκεί, ειδικά αν έχεις παιδιά.

* Ρίξε μια ματιά και πάρε με το χέρι τα μεγάλα σκουπίδια που τυχόν υπάρχουν στο πάτωμα ή στο χαλί. Δεν θέλεις η σκούπα σου να πάθει ζημιά, έτσι;

* Βάλε τη σκούπα στην πρίζα και έλεγξε το στόμιό της να είναι σωστά ρυθμισμένο ανάλογα με το αν θα σκουπίσεις χαλί ή πάτωμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ