Χρησιμοποιείς ασύρματα ακουστικά; Να πώς να τα καθαρίσεις αποτελεσματικά | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
8:00
15/4/2021

Χρησιμοποιείς ασύρματα ακουστικά; Να πώς να τα καθαρίσεις αποτελεσματικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι να προσέξεις για να μην τα καταστρέψεις και να τα διατηρήσεις καθαρά 

Από τη μηχανή του καφέ μέχρι την οθόνη του iPhone και το πληκτρολόγιο μας, οι συσκευές καθημερινής χρήσης που χρειάζονται τακτικό καθαρισμό είναι αρκετές, και είναι κάτι που δεν πρέπει να παραμελούμε αν θέλουμε να διασφαλίσουμε τόσο την καλή λειτουργία τους όσο και την προσωπική μας υγιεινή. Από τη λίστα αυτή δε λείπουν τα ασύρματα ακουστικά που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως και που έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και άνετη. 

Πώς να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο του υπολογιστή

 

Ενώ τα ασύρματα ακουστικά - ψείρες είναι πολύ βολικά, ο καθαρισμός τους είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο. Με μικροσκοπικές γωνίες και ηχεία με πλέγμα, τα ακουστικά αυτά μπορούν να γίνουν πεδίο συγκέντρωσης ρύπων και μικροβίων. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να τα καθαρίσεις στο σπίτι, και παρόλο που υπάρχουν ειδικά κιτ που μπορείς να αγοράσεις, μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και ένα ύφασμα χωρίς χνούδι. 

Για να τα καθαρίσεις, ξεκίνα χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί χωρίς χνούδια. Σκούπισε τα χρησιμοποιώντας ένα πανί που είναι ελαφρώς βρεγμένο με νερό και άφησε τα να στεγνώσουν εντελώς πριν τα τοποθετήσεις ξανά στη θήκη φόρτισης και μην τα χρησιμοποιήσεις μέχρι και εκείνη τη στιγμή. Εάν πρέπει να καθαρίσεις και τη θήκη, χρησιμοποίησε το ίδιο πανί χωρίς χνούδια ελαφρώς βρεγμένο με ισοπροπυλική αλκοόλη. 

Για να καθαρίσεις τα ηχεία τους, απόφυγε να χρησιμοποιήσεις οξύ ή λειαντικό και χρησιμοποίησε στεγνό βαμβάκι για να καθαρίσεις απαλά τη βρωμιά που συγκεντρώνεται στο πλέγμα.

Απόφυγε να:
Χρησιμοποιήσεις λευκαντικό και να τα βυθίσεις σε οποιοδήποτε διάλυμα ή νερό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ