Το απρόσμενο οικιακό προϊόν που καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο τζάμια και καθρέφτες | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
12:36
29/9/2019

Το απρόσμενο οικιακό προϊόν που καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο τζάμια και καθρέφτες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το έχεις ήδη στο ντουλάπι σου και, πιθανότατα, δεν γνωρίζεις και αυτή τη χρήση του!

Υπάρχουν πολλά μυστικά καθαρισμού όταν πρόκειται για την αφαίρεση δακτυλιών και άλλων λεκέδων από γυάλινες επιφάνειες, όπως η χρήση του τζιν ή της βότκας (ναι, για τα ποτά μιλάμε), τα οποία υπήρξαν αρκετά δημοφιλή ως τεχνάσματα από τη δεκαετία του 1940. Αλλά μια νέα «εφεύρεση», η οποία έχει κυκλοφορήσει στο group του Facebook «Extreme Couponing and Bargaining», αποκαλύπτει πως το μαλακτικό που αγοράζεις για τα ρούχα, όταν αναμιχθεί με ζεστό νερό μπορεί να καθαρίσει με εκπληκτικό τρόπο τους καθρέφτες και τα παράθυρα - χωρίς να αφήνει λεκέδες. Ω, ναι!

Πώς λειτουργεί;

Ρίξε ένα καπάκι μαλακτικό ρούχων σε ένα μπολ και πρόσθεσε 3/4 ζεστό νερό. Ανακάτεψε καλά και βύθισε μέσα σε αυτό ένα βαμβακερό πανί και στύψε το καλά. Στη συνέχεια, καθάρισε τα παράθυρα, τους καθρέφτες ή άλλα αντικείμενα που γυαλίζουν και παρατήρησε πόσο θα λάμψουν (και η μυρωδιά είναι εκπληκτική).

Η Jade, ένα μέλος της ομάδας του Facebook, έγραψε στη σελίδα: «Το έχω αγαπήσει. Έχω κάνει τα παράθυρα του σαλονιού και τα PVC, το τζάκι, τις λάμπες, τις γλάστρες και τα κουφώματα να λάμπουν και το σπίτι μυρίζει εκπληκτικά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο δάπεδο είτε είναι από πλακάκια ή ξύλο! Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

«Χρησιμοποίησα ένα μεγάλο μπολ, ένα καπάκι μαλακτικού και 3/4 ζεστό νερό. Αν το μείγμα είναι κρεμώδες τότε απλά πρόσθεσε περισσότερο νερό. Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν βαμβακερά υφάσματα. Εγώ χρησιμοποίησα πανί από μικροΐνες», συνεχίζει η Jade.

Όχι μόνο θα προσθέσει ένα νέο άρωμα στο σπίτι σου, αλλά επίσης θα κάνει τη σκόνη να μην κολλάει πάνω σε επιφάνειες και καθρέφτες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ