Πώς να καθαρίσεις αποτελεσματικά ένα μαυρισμένο τηγάνι | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
8:00
18/5

Πώς να καθαρίσεις αποτελεσματικά ένα μαυρισμένο τηγάνι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χωρίς να χρειαστεί να το πετάξεις!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε ποια δεν έχει τύχει να μαυρίσει το τηγάνι την ώρα του μαγειρέματος, με αποτέλεσμα να τρίβει για ώρα με σαπούνι και σύρμα, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μαγειρική σόδα να για καθαρίσεις

 

Δυστυχώς, το να μαυρίσει το τηγάνι είναι αναμενόμενο μετά από τη συχνή του χρήση - αλλά πριν βιαστείς να το πετάξεις στα σκουπίδια και να αγοράσεις άλλο, αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το trick για να γλυτώσεις χρόνο και χρήματα. 

Μπάνιο χωρίς παράθυρα; Να τι μπορείς να κάνεις για να μη μυρίζει

 

Το μόνο που θα χρειαστείς για να κάνεις το μαυρισμένο σου τηγάνι σαν καινούργιο είναι αλάτι, μαγειρική σόδα, απορρυπαντικό πιάτων, λευκό ξύδι και χαρτομάντιλα. 

Τι να κάνεις:

Τρίψε καλά τον μαυρισμένο πάτο και την περιφερειακή επιφάνεια του τηγανιού που έχει μαυρίσει, με ένα σύρμα κουζίνας. Πάρε μία πρέζα αλάτι με το δάχτυλό σου και πασπάλισε την τριμμένη επιφάνεια. Πάρε δυο πρέζες μαγειρικής σόδας με το δάχτυλο σου και πασπάλισε την τριμμένη επιφάνεια. Άπλωσε απορρυπαντικό πιάτων και τρίψε ξανά την επιφάνεια με το σύρμα. Τοποθέτησε όσα χαρτομάντιλα χρειάζονται, έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Ρίξε ένα φλυτζάνι λευκό ξύδι πάνω από τα χαρτομάντιλα, έτσι ώστε να το απορροφήσει και άφησε το να δράσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.
Αφαίρεσε τις χαρτοπετσέτες και καθάρισε.

 

@ramdeep_osahan

Easy home trick 😳😳 ##foryou ##foryoupage ##diy ##ramdeeposahan

♬ 1,2,3,4 (One, Two, Three, Four) - Fun Elektro Mix - Funbeat
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ