Όσα πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου πριν φύγεις για διακοπές | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
11:00
12/7/2019

Όσα πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου πριν φύγεις για διακοπές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις πριν φύγεις από την πόλη 

Σε καταλαβαίνουμε: Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, έχεις πάνω σου την κούραση όλης της χρονιάς και θέλεις να φύγεις το συντομότερο δυνατόν από την πόλη για να πας στο φετινό καλοκαιρινό σου προορισμό. 

Αυτό το είδες; 6 τρόποι να διατηρήσεις καθαρά τα λευκά σου sneakers

 

Όσο όμως κι αν δεν θέλεις ούτε καν να ακούς για δουλειές και υποχρεώσεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι απαραίτητο να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι σου, και αυτό γιατί είναι καλύτερο να τα τελειώσεις τώρα, παρά όταν γυρίσεις στην ήδη σκληρή πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θα βοηθήσεις σε μεγάλο βαθμό τη συντήρηση και την καλή κατάσταση του σπιτιού σου.

Δες παρακάτω τα τρία σημεία του σπιτιού σου που πρέπει να καθαρίσεις πριν πας στις διακοπές σου για να κάνεις την επιστροφή σου πιο ομαλή:

1. Καθάρισε την κουζίνα και το ψυγείο σου
Εφόσον ξέρεις ότι θα λείπεις μέρες, φρόντισε να πετάξεις ή να δώσεις τα τρόφιμα που επρόκειτο να λήξουν ή είναι μισοτελειωμένα όσο εσύ θα είσαι απούσα. Φυσικά δεν πρέπει να αφήσεις ούτε βρώμικα πιάτα και ψίχουλα στο τραπέζι.

Διάβασε επίσης: Πώς να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων με υλικά που έχεις πάντα στο ντουλάπι σου

 

2. Καθάρισε το μπάνιο
Καθάρισε το μπάνιο σου και βάλε πλυντήριο τα άπλυτα ρούχα σου. Θα είναι δύσκολο όταν επιστρέψεις και θα πρέπει να πλύνεις να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ήδη ένα γεμάτο καλάθι με άπλυτα.

3. Τακτοποίησε το μπαλκόνι σου
Προστάτεψε τα έπιπλα που έχεις στο μπαλκόνι σου και φρόντισε και όλα τα λουλούδια σου. Μην ξεχάσεις να αφήσεις κάποιον πίσω να τα ποτίζει ή δοκίμασε να βάλεις κάποιο αυτόματο πότισμα.

Δες ακόμα: Το trick για το πλύσιμο των πιάτων που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ