Μπάνιο χωρίς παράθυρα; Να τι μπορείς να κάνεις για να μη μυρίζει | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
17:00
16/8/2021

Μπάνιο χωρίς παράθυρα; Να τι μπορείς να κάνεις για να μη μυρίζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα καλύτερα tips για να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές

Ένα μπάνιο χωρίς παράθυρο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα -  ο εξαερισμός του χώρου είναι σημαντικός τόσο για τη δική σου υγεία όσο και για την ατμόσφαιρα του χώρου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις για να μη στερήσεις τη φρεσκάδα από το συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού σου.

Όσα μπορείς να καθαρίσεις με την οδοντόκρεμα (εκτός από τα δόντια σου)

 

Δες παρακάτω τους καλύτερους τρόπους να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές αν το μπάνιο σου δεν έχει παράθυρο:

Αφυγραντήρας
Αν το μπάνιο σου έχει πρόβλημα υγρασίας και δεν έχεις παράθυρο, ένας αφυγραντήρας θα μειώσει την υγρασία για να μην αναπτυχθεί μούχλα. 

Μαγειρική σόδα και ξίδι
Βάλε σε ένα βάζο λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα και τοποθέτησε το πάνω στον πάγκο και δίπλα στον νεροχύτη σου - με αυτόν τον τρόπο, θα απορροφηθούν όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές.

Κερί σόγιας
Ένα απλό κερί σόγιας αρκεί για να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές - άναψε το πριν χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα και σβήσε μόλις ολοκληρώσεις.

Ενεργός άνθρακας
Μπορείς να τοποθετήσεις λίγο ενεργό άνθρακα σε ένα όμορφο δοχείο και να το αφήσεις στο μπάνιο -  έχει την ικανότητα να διώχνει όλες οι δυσάρεστες οσμές μέσα σε λίγα λεπτά. 

Με τη δύναμη της φύσης
Τι καλύτερο από το να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές ομορφαίνοντας παράλληλα το μπάνιο σου; Βάλε μια φτέρη η κρίνα σε μια γωνία και θα δεις τη διαφορά.

 

Χλωρίνη
Αν κάνεις τη συγκεκριμένη προσοχή, θα πρέπει να είσαι προσεκτική: Η χλωρίνη μπορεί να διώχνει τις δυσάρεστες οσμές αλλά κινδυνεύεις να το παρακάνεις με την ποσότητα και να την εισπνεύσεις. Επίσης, αν τη χρησιμοποιήσεις για να καταπολεμήσεις τις οσμές, απόφυγε να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο απορρυπαντικό, ακόμα και φυσικό όπως το ξίδι, καθώς η ανάμειξή αυτή μπορεί να δημιουργήσει αναπνευστικά προβλήματα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ