Μπάνιο πάντα καθαρό με ένα απλό πρόγραμμα... εργασίας! | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
18:00
18/3

Μπάνιο πάντα καθαρό με ένα απλό πρόγραμμα... εργασίας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα βήματα για να έχεις πάντα το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο

To μπάνιο είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού. Πόσες φορές εξάλου έχεις επισκεφθεί ένα ωραίο μαγαζί ή ένα εντυπωσιακό σπίτι και ανυπομονείς να επισκεφθείς το μπάνιο για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου;

Δες και αυτό: 7 βήματα για καθαρό σπίτι εύκολα και γρήγορα με μυστικά από επαγγελματίες

Εκτός αυτού, λόγω του ότι αποτελεί τον απόλυτο χώρο της προσωπικής υγιεινής και, δυστυχώς, μπορεί εύκολα να γίνει εστία μικροβίων είναι πάρα πολύ σημαντικό να διατηρούμε το χώρο αυτό πάντοτε καθαρό.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Καθημερινά
Καθάρισε το νεροχύτη σου

Αν δεν χρησιμοποιείς κάτι καθημερινά, είναι καλύτερο να το κρατήσεις μακριά από το νεροχύτη. Άφησε μπροστά-μπροστά την οδοντόβουρτα, την οδοντόκρεμα και το σαπούνι των χεριών και βάλε ό,τι προϊόν περιποίησης έχεις στα ράφια του μπάνιου.

Δες και αυτό: 3 τρόποι για καθαρίσεις την κουζίνα ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτεις

Κάθε εβδομάδα
Κάνε βαθύ καθαρισμό

Χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό σε μορφή συμπυκνώματος γενικής χρήσης που μπορείς προσθέσεις σε διάφορες αναλογίες ανάλογα με τις ανάγκες σου. 

Πλύνε τις πετσέτες σου 
Εκτός του ότι οι πετσέτες είναι έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια, μια όχι και τόσο καθαρή πετσέτα μπορεί να επηρεάσει τη γενική εμφάνιση ενός μπάνιου. 

Αυτό το είδες; 7 συνήθειες "του λεπτού" που θα κρατήσουν το σπίτι σου καθαρό για περισσότερο χρόνο

Ποτέ μην ξεχνάς να....
Κρατάς μόνο τα απολύτως απαραίτητα

Σίγουρα, η προσωπική υγιεινή και η περιποίηση προσώπου και σώματος αποτελείται από διάφορες διαδικασίες που ίσως απαιτούν τα αντίστοιχα "εργαλεία", αλλά το χάος μπορεί έυκολα να κάνει το μπάνιο σου να φαίνεται ακατάστατο και όχι και τόσο καθαρό. Άφησε εκτεθειμένα μόνο τα απολύτως απαραίτητα και αποθήκευσε όσα χρησιμοποιείς πιο περιστασιακά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ