Με αυτόν τον τρόπο θα διώξεις τις δυσάρεστες μυρωδιές από το ψυγείο σου | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
11:00
10/9/2019

Με αυτόν τον τρόπο θα διώξεις τις δυσάρεστες μυρωδιές από το ψυγείο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αποχαιρέτησε τις άσχημες μυρωδιές που σε δυσαρεστούν κάθε φορά που ανοίγεις το ψυγείο σου 

Είτε πρόκειται για το τάπερ με το κουνουπίδι που έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και το χυμό πορτοκάλι που χύθηκε σε μια κακή στιγμή είτε για τα υπολείμματα της κέτσαπ που έχουν κολλήσει στο ράφι, υπάρχει ένας εύκολος, άμεσος και σούπερ αποτελεσματικός τρόπος για να ξεφορτωθείς τις ενοχλητικές μυρωδιές που κρατάει το ψυγείο.

Δες και αυτό: Μυρίζει άσχημα το μπάνιο σου; 5 πιθανοί λόγοι και πώς να τους αντιμετωπίσεις

Αφού ψάξεις προσεκτικά το ψυγείο σου για τυχόν λεκέδες και τους καθαρίσεις καλά, πάρε μια παλιά συσκευασία για βούτυρο ή μαργαρίνη και τοποθέτησε σε αυτή 1-2 κ.σ. φρέσκο καφέ.

Αυτό το είδες; Το απρόσμενο οικιακό προϊόν που καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο τζάμια και καθρέφτες

Στη συνέχεια, με ένα μαχαίρι κάνε μικρές τρύπες στο καπάκι της συσκευασίας. Κάλυψε την με αυτό και τοποθέτησε το στο ψυγείο. Ο καφές θα απορροφήσει τις άσχημες μυρωδιές ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα κατακλύσει το ψυγείο σου.

Αν η παραπάνω διαδικασία σου φαίνεται μπελάς, μπορείς να βάλεις λίγο από το κατακάθι του ελληνικού καφέ σου σε ένα μπολάκι και να το τοποθετήσεις στο κάτω ράφι του ψυγείου σου για 48 ώρες.

Διάβασε επίσης: Το trick για το πλύσιμο των πιάτων που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ