Βρεγμένα μαντηλάκια μιας χρήσης: Μήπως κάτι κάνεις λάθος; | στο σπιτι , καθαριοτητα | womenonly.gr | Σπίτι
10:30
31/7/2016

Βρεγμένα μαντηλάκια μιας χρήσης: Μήπως κάτι κάνεις λάθος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλοι τα χρησιμοποιούμε για ευκολία -είναι σίγουρο. Το κάνουμε όμως σωστά; Για την υγεία μας πάνω από όλα;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ποιος δεν έχει στο σπίτι του βρεγμένα μαντηλάκια μιας χρήσης; Και δεν εννούμε μόνο τα μωρομάντηλα -που έχουν επίσης πολλές και διαφορετικές χρήσεις. Υπάρχουν κι άλλα πολλά τα οποία όμως ενδέχεται να χρησιμοποιείς λάθος.

 

1. Βρες ποιο σου ταιριάζει

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει υπερπροσφορά τέτοιου είδους προϊόντων στο εμπόριο και καλό είναι να δομικάσεις ποιο σου ταιριάζει για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις κάθε φορά. Δεν είναι όλα για όλους.

 

2. Μην το "λιώσεις"

Μη χρησιμοποιείς το κάθε μαντηλάκι πολλές φορές και σε διαφορετικές επιφάνειες γιατί έτσι κινδυνεύεις να μεταφέρεις τυχόν μικρόβια από το ένα μέρος στο άλλο.

 

3. Πρόσεξε πώς τα πετάς

Αυτά τα χαρτάκια δεν επιτρέπεται με τίποτα να περάσουν από την αποχέτευση οπότε... τον νου σου. Φρόντισε να τα ξεφορτώνεσαι όπως σε συμβουλεύει ο κατασκευαστής τους στο πακέτο.

 

4. Όλα καλά, αλλά δοκίμασε και εναλλακτικές

Μπορεί να σου λύνουν τα χέρια αυτά τα προϊόντα, όμως για να μην ξεχνιόμαστε είναι φουλ στο χημικό. Διάλεξε το λιγότερο... βεβαρημένο ή δοκίμασε εναλλακτικές τύπου πετσετάκια που πλένονται με νερό, λεμόνι ή ξύδι. Γενικότερα, πιο φυσικούς τρόπους καθαριότητας. 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ