Το μυστικό για να χρησιμοποιείς λιγότερο χαρτί κουζίνας είναι πολύ απλό | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
12:00
17/7

Το μυστικό για να χρησιμοποιείς λιγότερο χαρτί κουζίνας είναι πολύ απλό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάνε και περισσότερη οικονομία με αυτόν τον τρόπο

Στα περισσότερα σπίτια, το χαρτί κουζίνας συνήθως χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο απ'ότι χρειάζεται και απ'όσο θα έπρεπε, αφού κάνουμε κακό όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και στο πορτοφόλι μας. Είτε χύθηκε το οτιδήποτε στον πάγκο είτε θέλεις να σκουπίσεις τα χέρια σου, τραβάμε μεγάλα κομμάτια και τα χρησιμοποιούμε αλόγιστα. 

Δες και αυτό: Χαλάνε γρήγορα τα λαχανικά στο ψυγείο; Δες τι μπορεί να φταίει...

 

Υπάρχει ένας τρόπος να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς λιγότερο, και αυτός είναι να το βάλεις στο ντουλάπι της κουζίνας. Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε τόσο πολλή ποσότητα είναι ότι βρίσκεται πάντα στο οπτικό μας πεδίο και είναι το πρώτο πράγμα που θα πιάσουμε μόλις χρειαστεί να στεγνώσουμε ή να σκουπίσουμε κάτι. Δε χρειάζεται να το βάλεις σε ένα τελείως απομακρυσμένο σημείο, απλά να το αποθηκεύσεις κάπου που δεν πάει το μάτι σου μόλις μπεις στην κουζίνα.  

Διάβασε επίσης: Πράσινο τσάι: 8 εναλλακτικές χρήσεις του που μπορεί να μην ήξερες

 

Στη θέση του, μπορείς να βάλεις ένα καλαθάκι με πετσετάκια ή πανιά από μικροΐνες που πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ