Το έξυπνο κόλπο με το ψυγείο σου για να μειώσεις τους λογαριασμούς ρεύματος | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
11:24
1/1/2019

Το έξυπνο κόλπο με το ψυγείο σου για να μειώσεις τους λογαριασμούς ρεύματος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι εορταστικές μέρες που διανύουμε είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο δαπανηρές εποχές του χρόνου, γεμάτες πάρτι και συγκεντρώσεις, φιλοξενία, ζεστασιά και όλα αυτά είναι πάνω από όλα τα δώρα. Συμφωνείς;

Και αν θες να μειώσεις ένα από αυτά τα κόστη, ενόψει νέου έτους ειδικότερα, ο Άγγλος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης Phil Spencer, σου έχει τη λύση αφού αποκάλυψε ένα μάλλον ασυνήθιστο κόλπο για την εξοικονόμηση ενέργειας αυτή την εορταστική περίοδο, που έχει να κάνει με το ψυγείο σου.

Σε συνεργασία με την καμπάνια της Smart Energy GB, ο παρουσιαστής του Location, Location, Location (εκπομπή που κάθε εβδομάδα προτείνει λύσεις για αγορά σπιτιών), εξήγησε ότι τα άδεια ψυγεία καταναλώνουν πραγματικά περισσότερη ενέργεια από ότι τα γεμάτα ψυγεία.

Έτσι, το κόλπο του Phil είναι να χρησιμοποιήσεις μπουκάλια και να τα γεμίσεις με νερό βρύσης για να κρατήσεις το ψυγείο γεμάτο.

Διάβασε επίσης: Μυρίζει άσχημα το μπάνιο σου; 5 πιθανοί λόγοι και πώς να τους αντιμετωπίσεις

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το ψυγείο να χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια, καθώς δεν χρειάζεται να εργάζεται τόσο σκληρά και μπορεί να σου εξοικονομεί χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος.

Μαζί με το έξυπνο αυτό κόλπο, ο Phil μοιράστηκε και άλλες συμβουλές, όπως να βάψεις το δωμάτιό σου με σατινέ ή ημι-γυαλιστερό χρώμα, καθώς αντανακλούν καλύτερα τη θερμότητα (αλλά μόνο αν η ανακαίνιση βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμά σου).

Ακόμα η αντικατάσταση των κανονικών λαμπτήρων με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας είναι, φυσικά, ένας απλός και εύκολος τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά ο Phil επιμένει ότι είναι πραγματικά αποτελεσματικός και μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει μέχρι 200 ευρώ τον χρόνο σε λογαριασμούς ρεύματος.

Δες και αυτό: Ben Affleck - Το σπίτι του δεν έχει σχέση με αυτό που είχαμε στο μυαλό μας

Τέλος, βάζοντας χαλιά στα δωμάτια θα συμβάλει επίσης στη μόνωση των δωματίων ​​ από τον θόρυβο όταν θέλεις να ξαπλώσεις ή να παρακολουθήσεις μια ταινία με ησυχία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ