Σε επισκέπτονται τακτικά οι κατσαρίδες; Έτσι θα τις διώξεις από το σπίτι σου! | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
17:28
16/5/2018

Σε επισκέπτονται τακτικά οι κατσαρίδες; Έτσι θα τις διώξεις από το σπίτι σου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο καιρός άνοιξε για τα καλά και ολοένα και περισσότερες κατσαρίδες κάνουν την εμφάνισή τους στις πολυκατοικίες μας.

Αν είμαστε… τυχερές (δεν κυριολεκτούμε φυσικά) θα τις δούμε να τριγυρνούν ανενόχλητες και στους τοίχους του σπιτιού μας, με τον πανικό που μας καταβάλλει σε τέτοιες περιπτώσεις να μη βοηθά και πολύ την κατάσταση.

Αν και το κατσαριδοκτόνο δε λείπει από κανένα ελληνικό νοικοκυριό, δεν είναι αυτό το προϊόν που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την παρουσία των κατσαρίδων που συχνά πυκνά εμφανίζονται στα δωμάτια του σπιτιού σου.

Θα σε βοηθήσει μεν να εξοντώσεις αυτή τη μία που βρέθηκε σήμερα στον δρόμο σου, δε σου εγγυάται, όμως, πως την επόμενη μέρα δεν θα έρθεις αντιμέτωπη με… κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Να δημιουργήσεις το δικό σου «υπερόπλο» για να τις εμποδίσεις να μπουν στο σπίτι.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο μέτριες κούπες αμμωνία! Διάλυσέ τες σε έναν κουβά καυτό νερό και στη συνέχεια άδειασε τον κουβά αυτό στον νεροχύτη σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τον νιπτήρα του μπάνιου.

Οι κατσαρίδες απεχθάνονται την αμμωνία και έχουν παρουσιάσει την τάση να απομακρύνονται κάθε φορά που εντοπίζουν τη μυρωδιά της.

Με τον τρόπο αυτό δρας και προληπτικά, προκειμένου να αποφύγεις τις δυσάρεστες επισκέψεις…

Καθόλου άσχημο!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ