Ποιο χρώμα σε κάνει να θέλεις περισσότερο σεξ; | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
1:10
17/9/2012

Ποιο χρώμα σε κάνει να θέλεις περισσότερο σεξ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το μωβ χρώμα ευνοεί την ερωτική επιθυμία. Για σημειώστε το παρακαλώ...
Το μωβ χρώμα ευνοεί την ερωτική επιθυμία. Για σημειώστε το παρακαλώ...

Αν νομίζεις ότι η ερωτική σου ζωή εξαρτάται μόνο από τη διάθεση κάνεις μεγάλο λάθος. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σημαντικό ρόλο στη… συχνότητα παίζει το χρώμα του τοίχου καθώς και τα κλινοσκεπάσματα!

Όπως καταγράφει πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Littlewoods.com στη Μεγάλη Βρετανία, τα ζευγάρια που έχουν επιλέξει το μωβ χρώμα για τους τοίχους -ή ακόμη και τα σεντόνια- της κρεβατοκάμαράς τους κάνουν σεξ περίπου 3,49 φορές την εβδομάδα και κερδίζουν αυτόματα τον τίτλο του πιο "δραστήριου" στην ερωτική... παλέτα

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν όσοι έχουν βάψει κόκκινους τους τοίχους με το διόλου ευκαταφρόνητο 3.18 φορές την εβδομάδα ενώ όσοι τα έχουν βάψει... μπλε, το κάνουν 3.14 φορές.

Στις 3,02 φορές την εβδομάδα βρίσκουμε εκείνους που έχουν επιλέξει ένα ροζάκι για τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς τους ενώ κάτω από τις 3 φορές -και συγκεκριμένα στις 2,99 βρίσκουμε όσους προτιμούν το... μαύρο.

Όσο για τους γκρι τοίχους -που είναι και της μόδας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ένοικοι τέτοιων αποχρώσεων δωματίων αρκούνται σε 1,8 φορές την εβδομάδα ενώ λίγο καλύτερα είναι εκείνοι με πράσινα δωμάτια (1,89 φορές) και εκείνοι με μπεζ τοίχους (1,97 φορές). Όπως και να έχει όμως, ο,τιδήποτε κάτω από τον μέσο όρο των 2,55 συνευρέσεων την εβδομάδα είναι αρκετά λυπηρό.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τα απλά παπλώματα και παπλωματοθήκες -ειδκά σε μπεζ λευκά χρώματα- στέλνουν τη λίμπιντο "περίπατο". Για να οργανωνόμαστε λοιπόν...
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τα απλά παπλώματα και παπλωματοθήκες -ειδκά σε μπεζ λευκά χρώματα- στέλνουν τη λίμπιντο  περίπατο . Για να οργανωνόμαστε λοιπόν...

Πάντως, εκτός από τη χρωματολογική διάσταση της ερωτικής διάθεσης, το δείγμα των 2000 ενηλίκων που συμμετείχε στην ενδιαφέρουσα αυτή έρευνα έδωσε στοιχεία και για τον ρόλο των κλινοσκεπασμάτων στη συχνότητα των ερωτικών μας συνευρέσεων.

Έτσι, φαίνεται ότι πιο... τυχεροί είναι όσοι αρέσκονται στο μετάξι με μέσο όρο 4,24 (!) φορές την εβδομάδα ενώ στον αντίποδα αυτής της κατηγορίας βρίσκονται όσοι προτιμούν το πατροπαράδοτο παπλωματάκι με μόλις 1,8 (!) φορές. 

Στις μεσαίες θέσεις βρίσκουμε τα βαμβακερά σκεπάσματα με 2,72 φορές, τα νάιλον με 2,35 και τα πολυεστερικά με 2,33.

Ύστερα από αυτά τα δεδομένα, μπορεί κανείς πολύ εύκολα να συμπεράνει ότι ένα ζευγάρι που έχει περάσει ένα ωραίο μωβ χρωματάκι στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας και έχει στρώσει το κρεβάτι του με μεταξωτά λιλά σεντόνια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους "πρωταθλητές του σεξ".

Όσοι αντίθετα έχουν επιλέξει μπεζ παπλωματοθήκες σε ένα δωμάτιο με γκρι, ή ακόμη και μπεζ τοίχους, τότε μην την ψάχνουν σε λάθος σημείο την αιτία για την... ανομβρία. Κατ'ευθείαν στο χρωματοπωλείο και... όλα είναι δυνατά...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ