Ο σωστός τρόπος για να απλώσεις τα ρούχα σου | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
15:21
13/6/2014

Ο σωστός τρόπος για να απλώσεις τα ρούχα σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και επειδή ως γνωστόν, για τα πάντα ισχύει το γνωστό ρητό: "Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο", θυμήσου ότι μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη ακόμη και με το άπλωμα της μπουγάδας. Και εξηγούμε.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Υπάρχει σωστός τρόπος για να απλώσεις τα ρούχα; Θα αναρωτηθείς. Κι όμως υπάρχει. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Αρκεί να σκεφτείς ότι το βασικό σου μέλημα είναι <b>να το κάνεις με τέτοιον τρόπο ώστε να σου ε

Υπάρχει σωστός τρόπος για να απλώσεις τα ρούχα; Θα αναρωτηθείς. Κι όμως υπάρχει. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Αρκεί να σκεφτείς ότι το βασικό σου μέλημα είναι να το κάνεις με τέτοιον τρόπο ώστε να σου είναι πιο εύκολο το... σιδέρωμα! Βασική αρχή είναι να τινάζεις και να τεντώνεις όλα τα ρούχα πριν τα κρεμάσεις. Ξεφορτώσου όση περισσότερη "τσαλάκα" μπορείς πριν φτάσεις στη σανίδα σιδερώματος. Η λεπτομέρεια στη μασχάλη Ο πιο σωστός τρόπος να απλώνεις τις μπλούζες είναι σχεδόν στη μέση, έτσι ώστε το μανταλάκι να μπαίνει κάτω από τη μασχάλη. Δεν θα φαίνεται ποτέ σημάδι. Ο ήλιος δεν κάνει μόνο καλό Βασική αρχή είναι να απλώνεις τα ρούχα από την ανάποδη. Τα μαύρα και τα άσπρα οπωσδήποτε, αλλά και τα υπόλοιπα μπορούν να ακολουθήσουν αυτό τον κανόνα αφού έτσι είσαι σίγουρη ότι όσον αφορά στα χρώματα, δεν θα έχεις καμία... απώλεια!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ