Κάνε τα ρούχα σου να κρατήσουν περισσότερο | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
8:04
5/11/2013

Κάνε τα ρούχα σου να κρατήσουν περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Aν θεωρείς "μεγάλο κατόρθωμα" ότι έμαθες να αγοράζεις τα ρούχα που θέλεις στις φθηνότερες τιμές (στοκ, ίντερντετ, εκπτώσεις), μάθε ότι έχεις κάνει τη μισή δουλειά! Για να την έχεις ολόκληρη την "ομορφιά" πρέπει να ξέρεις και να φροντίζεις την γκαρνταρόμπα του έτσι, ώστε το κάθε κομμάτι της να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο και να μοιάζει κάθε φορά με καινούριο. Ζ. Κ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<strong style= color: rgb(128, 0, 128); font-size: 14px; >Αν δεν είναι τελείως στεγνό, μην το μαζεύεις</strong>  Απέφυγε να κρεμάσεις και να διπλώσεις νωπά ρούχα γιατί εκτός του ότι μπορεί να προσελκύ

Αν δεν είναι τελείως στεγνό, μην το μαζεύεις Απέφυγε να κρεμάσεις και να διπλώσεις νωπά ρούχα γιατί εκτός του ότι μπορεί να προσελκύσει έντομα, η υγρασία πιθανό να καταστρέψει και τις ίνες. Μην χρησιμοποιείς συρμάτινες κρεμάστρες Κρέμασε τα ρούχα σε ξύλινες ή και πλαστικές αλλά βαριές κρεμάστρες με ώμους, ώστε να μην φοβάσαι ότι θα ξεχειλώσουν ή θα χαλάσει η φόρμα τους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Προσοχή στις μυρωδιές Μη ψεκάζεις το άρωμά σου αφού έχεις πρώτα ντυθεί. Κάτι τέτοιο ενέχει τον κίνδυνο να πέσει το προϊόν επάνω στο ύφασμα και να λεκιάσει ανεπανόρθωτα. Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, φρόντισε τουλάχιστον να στοχεύσεις ξεκάθαρα επάνω στο δέρμα σου και μόνο εκεί. Μάθε τέχνη κι άστηνε Για να μην τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στη μοδίστρα, γιατί δεν φροντίζεις -αν δεν ξέρεις ήδη, δηλαδή- να μάθεις τα βασικά; Πως ράβουν ένα κουμπί, για παράδειγμα, ή πως μπαλώνουν μια τρύπα. Έτσι, και έξοδα θα γλιτώσεις, και φθορές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ