Έξυπνα μυστικά για ένα άψογα οργανωμένο ψυγείο | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
13:00
13/4/2019

Έξυπνα μυστικά για ένα άψογα οργανωμένο ψυγείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εξοικονόμησε χώρο, χρόνο και χρήματα με αυτά τα έξυπνα tips

Το θέαμα ενός καλά οργανωμένου και χρωματιστού ψυγείου μπορεί να είναι πραγματικά μαγευτικό. Ένα καλά οργανωμένο ψυγείο μπορεί να σου εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, αφού αν γνωρίζεις ακριβώς τι υπάρχει μέσα σε αυτό, τα ψώνια γίνονται πιο αποτελεσματικά, με λιγότερα απόβλητα τροφίμων και δυσάρεστες οσμές.

Δες και αυτό: Το έξυπνο κόλπο με το ψυγείο σου για να μειώσεις τους λογαριασμούς ρεύματος

 

Για να ξεκινήσεις με την οργάνωση του ψυγείου σου, η συνεργάτιδα του Good Housekeeping Susan Westmoreland προτείνει να δώσεις προτεραιότητα στα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται συχνότερα και από τους περισσότερους στο σπίτι. Από εκεί, κατηγοριοποίησε τα αντικείμενα σε ομάδες και τοποθετήστε τα σε διαφανή δοχεία για πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα.

Αυτό το είδες; Πώς να οργανώσεις το σπίτι σου το 2019, σύμφωνα με την guru της οργάνωσης

 

Όταν τοποθετείς τα αντικείμενα σε ράφια, σκέψου τι βγάζει για εσένα περισσότερο νόημα - και για το ίδιο το φαγητό. Οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν το γάλα στο επάνω ράφι ή στην πόρτα, αλλά κανονικά πρέπει να τοποθετείτε στο πίσω μέρος του κάτω ραφιού όπου η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή. Το ίδιο ισχύει και για τα αυγά: Αποθήκευσε τα στα αρχικά τους χαρτοκιβώτια στα μεσαία ή στα πάνω ράφια όπου οι θερμοκρασίες είναι πιο συνεπείς. Φύλαξε την πόρτα του ψυγείου για καρυκεύματα, βούτυρα, μαλακά τυριά και επεξεργασμένους χυμούς.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις τα ρούχα σου να στεγνώσουν γρήγορα, παρά τον κρύο καιρό

 

Αν έχεις μικρά παιδιά, βάλε τα σνακ τους κάπου στο οπτικό τους πεδίο, έτσι ώστε να μπορούν να τα βρουν και να τα φτάσουν εύκολα. 

Όταν αγοράζεις κάτι καινούργιο - ένα φρέσκο μπουκάλι γάλατος, για παράδειγμα - βάλε τα παλαιότερα αντικείμενα προς τα εμπρός, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν πριν από την ημερομηνία λήξης. Πέταξε τα ψάρια μετά από μία έως δύο μέρες, το κρέας μετά από δύο έως τρεις ημέρες, και τα λαχανικά ή τους σπόρους μετά από πέντε έως επτά ημέρες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ