5 μυστικά για να μη σε αγχώνει το νοικοκυριό | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
10:48
7/11/2014

5 μυστικά για να μη σε αγχώνει το νοικοκυριό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι δουλειές του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι μια ακόμη "θηλιά" στον λαιμό σου. Ιδού πώς μπορείς να το καταφέρεις λίγο πιο εύκολα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<strong style= color: rgb(128, 0, 128); font-size: 14px; >1. Θέσε μικρούς στόχους</strong> Να θυμάσαι ότι δεν τρέχεις μαραθώνιο κάθε μέρα. Μη φορτώνεις τον εαυτό σου με περισσότερα πράγματα από όσα μπ

1. Θέσε μικρούς στόχους Να θυμάσαι ότι δεν τρέχεις μαραθώνιο κάθε μέρα. Μη φορτώνεις τον εαυτό σου με περισσότερα πράγματα από όσα μπορείς να αντέξεις. Αν δεν έχεις βοήθεια, όχι... δεν μπορείς να καθαρίσεις όλο το σπίτι μέσα σε μια μέρα. Χώρισε το σπίτι σε τομείς και κάνε λίγο λίγο κάθε μέρα. Από το να χάσεις 4 ή 5 ώρες μέσα το σαββατοκύριακό σου, φρόντισε να βρεις από ένα 15λεπτο κάθε μέρα για να λύσεις το πρόβλημά σου. Αν μάλιστα πείσεις και τον καλό σου, ή τον συγκάτοικό σου, ή την αδελφή σου ή όποιον ζει μαζί σου, τέλος πάντων, να αναλάβει το δικό του 15λεπτο, δεν φαντάζεσαι πόσο πιο χαλαρή θα νιώσεις. 2. Έχε το μυαλό σου στο αποτέλεσμα Ένα μυστικό που πιάνει πάντα είναι να εστιάσεις στο... μετά. Στη στιγμή, δηλαδή που θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μην κολλάς στην κούραση της δουλειάς αυτής καθαυτής, αλλά σκέψου τη χαρά που θα παίρνεις καθημερινά από ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ