4 τιπ για δουλειές στο σπίτι χωρίς στρες | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
18:00
1/9/2015

4 τιπ για δουλειές στο σπίτι χωρίς στρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη μια νιώθεις ότι "τρέχεις και δεν φτάνεις" από την άλλη το σπίτι του μοιάζει πάντα "έτοιμο να φύγει"; Δεν είσαι η μόνη. Δες πώς μπορείς να συμμαζέψεις το σπίτι σου με τον πιο λιγότερο αγχωτικό τρόπο.

1. Βάλε μουσική να παίζει

Η δύναμη της μουσικής είναι αδιαμφισβήτητη και βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς. Δύο από αυτούς είναι η καταπολέμηση του στρες αλλά και η δυνατότητα να σου δίνει ενέργεια με τον ρυθμό της. Διάλεξε σκοπό και ξεκίνα. Μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο ανάλογα με το είδος της δουλειάς που θέλεις να κάνεις.


2. Θέσε μικρούς στόχους

Μην ξεκινάς από τα δύσκολα γιατί θα απογοητευτείς. Βάλε πρόγραμμα για κάτι μικρό κάθε μέρα και θα ξαφνιαστείς από τη δύναμη που θα σου δίνει να συνεχίσεις η επιτυχία.

 

Μη σε πιάνει πανικός. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς στρες


3. Οργανώσου και σταμάτα τις υπερβολές:

Ένα από τα προβλήματα του σύγχρονου νοικοκυριού είναι η συγκέντρωση άχρηστων πραγμάτων. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί μόνο δραστικά. Ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι ή δεν θέλεις πια. Πέτα ή δώρισε τα περιττά και θα δεις πως αυτά που θα σου μείνουν για συμμάζεμα θα είναι τόσο πιο "λογικά" που θα αναρωτιέσαι τι έκανες τόσο καιρό.


4. Απόλαυσε το αποτέλεσμα

Συμμάζεψε λίγο λίγο κάθε μέρα και στάσου να το απολαύσεις. Το αποτέλεσμα και μόνο θα σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσεις τη… δουλειά. Πώς λέμε ότι στη δίαιτα παίρνεις "μπρος" μόλις αρχίσεις να βλέπεις στο σώμα σου τη διαφορά; Έτσι ακριβώς… Πες και ένα μπράβο στον εαυτό σου. Το αξίζεις!!!

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ