10 εναλλακτικές χρήσεις για τα φίλτρα του καφέ | στο σπιτι , ιδεες & λυσεις | womenonly.gr | Σπίτι
15:20
8/11/2013

10 εναλλακτικές χρήσεις για τα φίλτρα του καφέ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις ότι τα κλασικά φίλτρα που χρησιμοποιείς για τον γαλλικό καφέ έχουν μόνο έναν σκοπό, γελιέσαι. Πέρα από την αυτονόητη χρήση τους, μπορούν να σου δώσουν λύσεις για αρκετά άλλα μικροπροβληματάκια του καθημερινού νοικοκυριού. Ζ. Κ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<strong style= color: rgb(128, 0, 128); font-size: 14px; >1. Το τέλειο κάλυμμα</strong>  Χρησιμοποίησε ένα φίλτρο για να καλύψεις μπολ ή πιάτα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Έτσι θα γλιτώσεις εύκολα τ

1. Το τέλειο κάλυμμα Χρησιμοποίησε ένα φίλτρο για να καλύψεις μπολ ή πιάτα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Έτσι θα γλιτώσεις εύκολα το ενοχλητικό πιτσίλισμα στο εσωτερικό του φούρνου. 2. Καθαρά τζάμια Αν έχεις ξεμείνει από ξεσκονόπανο ή χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα και θέλεις να καθαρίσεις τα τζάμια ή το γυάλινο τραπεζάκι που έχει γεμίσει δαχτυλιές, πάρε ένα φίλτρο καφέ και κάνε τη δουλειά σου. Το τζάμι, αλλά και ο καθρέφτης, θα γυαλίσει στο λεπτό. 3. Η ασφάλεια πάνω από όλα Θέλεις να μαζέψεις το καλό σου σερβίτσιο και σκέφτεσαι πώς να μην το... τραυματίσεις; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησε φίλτρα ως διαχωριστικά ανάμεσα σε κάθε σκεύος. 4. Όπως η αισθητικός Είσαι έτοιμη να κάνεις κερί στα φρύδια και στο μουστάκι σου και έχεις ξεμείνει από χαρτάκια; Κόψε ένα φίλτρο καφέ σε μικρές λωρίδες και έλυσες το πρόβλημά σου. 5. Ανακύκλωση λαδιού Το τηγάνισμα καλό είναι να το αποφεύγουμε, όμως σε περίπτωση που κάποια στιγμή ενδώσεις, μην ξεχνάς ότι δεν πετάμε ποτέ το λάδι. Το ανακυκλώνουμε. Υπάρχουν μερικά σούπερ μάρκετ που παραλαμβάνουν λάδι τηγανίσματος και το ανακυκλώνουν, έναντι μάλιστα ενός χρηματικού ποσού. Για να το παραδώσεις όμως καθαρό από τα κατάλοιπα του φαγητού που τηγανίστηκε, πέρασέ το πρώτα από ένα φίλτρο καφέ και έχεις ξενοιάσει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ