Το αντικείμενο που όλοι αγαπάμε αλλά… απαγορεύεται να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας | στο σπιτι , διακοσμηση | womenonly.gr | Σπίτι
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
17:00
2/2/2019

Το αντικείμενο που όλοι αγαπάμε αλλά… απαγορεύεται να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το προσωπικό μας γούστο είναι υπόθεση που κανονικά δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν. Οι φανατικοί του Feng Shui, όμως, έχουν σκοπό όχι μόνο να επέμβουν μα να μας κάνουν και την παρατήρηση αν εντοπίσουν στην κρεβατοκάμαρά μας ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πριν αρχίσεις να ψάχνεις στις λεπτομέρειες, αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για κάτι που δεν λείπει σχεδόν από κανένα υπνοδωμάτιο. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στο κρεβάτι.

Το αντικείμενο που σύμφωνα με τους μελετητές της «ενέργειας» πρέπει να απομακρύνουμε άμεσα από την κρεβατοκάμαρά μας δεν είναι άλλο από τον καθρέφτη. Ναι, το αγαπημένο σου item σχεδόν σε ολόκληρο το σπίτι.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η αναπάντεχη στυλιστική επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση [photos]

Μπορείς να φανταστείς τον προσωπικό σου χώρο χωρίς τηλεόραση, ντουλάπα ή καθρέφτη; Σίγουρα όχι, Ήρθε όμως η ώρα να το κάνεις.

Σύμφωνα με το Feng Shui, λοιπόν, ο καθρέφτης σου μπορεί να ευθύνεται για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις να κοιμηθείς και τη βέβαιη κούραση της επόμενης ημέρας.

Τα «κύματα» του συγκεκριμένου αντικειμένου μόνο ιδανικά δε μπορούν να θεωρηθούν για την ξεκούραση και την ηρεμία σου, κυρίως αν έχεις κάνει το μέγιστο λάθος να τον τοποθετήσεις ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αύξηση ροής ενέργειας στον χώρο που υπάρχει καθρέφτης. Πώς να κοιμηθείς ήρεμη μετά από αυτό;

Διάβασε και αυτό: Τα ράφια στη διακόσμηση: Οι ιδέες που θα δώσουν άλλο αέρα στο σπίτι σου

Το κατά πόσο πράττουμε σωστά έχοντας καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρά μας δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με σιγουριά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι πιο εύκολα θα μας πείσει κανείς να αποχωριστούμε την αγαπημένη μας mascara παρά τον καθρέφτη από το δωμάτιό μας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η πολυθρόνα Egg