Θέλεις ανεβασμένη διάθεση συνεχώς; Με αυτό το χρώμα πρέπει να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου | στο σπιτι , διακοσμηση | womenonly.gr | Σπίτι
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
18:00
21/3/2019

Θέλεις ανεβασμένη διάθεση συνεχώς; Με αυτό το χρώμα πρέπει να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ότι η ψυχολογία μας συνδέεται άμεσα με τα χρώματα που μας περιβάλλουν είναι κάτι με το οποίο έχει συμφωνήσει και η Επιστήμη.

Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας σε τεράστιο βαθμό, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε τη «δυνατότητά» τους αυτή να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας και δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες στον προσωπικό μας χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Χύθηκε καφές στον καναπέ; Έτσι θα τον καθαρίσεις χωρίς να μείνει ίχνος!

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα που καταφέρνει να εκτοξεύσει τη διάθεσή μας στα ύψη; Κι όμως, υπάρχει. Και δεν μπορείς να μην το λατρέψεις.

Μην πάει το μυαλό σου στο έντονο βιολετί που φέτος θεωρείται το απόλυτο  trend στη διακόσμηση. Το χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση είναι πιο φωτεινό, παιδικό και παιχνιδιάρικο, ενώ ενδείκνυται για όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Ο λόγος για το dusty pink! Αυτή την αέρινη απόχρωση του ροζ, η οποία μετατρέπει τον χώρο μας στο ιδανικό περιβάλλον για τη ψυχολογία μας. Δεν τα λέμε εμείς, οι ειδικοί τα λένε.

Διαβάστε ακόμα: Άσχημη μυρωδιά στο εσωτερικό του ψυγείου; Το συστατικό που θα σε απαλλάξει

Και το καλύτερο; Μην κολλάς μόνο στο χρώμα των τοίχων. Την ίδια δουλειά κάνει ακόμα και στα έπιπλα, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες ή τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Αυτό το χρώμα ποια δεν το αγαπάει;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ