Οι καλύτεροι τρόποι να ενσωματώσεις ένα γραφείο στο σαλόνι σου | στο σπιτι , διακοσμηση | womenonly.gr | Σπίτι
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
9:00
9/5

Οι καλύτεροι τρόποι να ενσωματώσεις ένα γραφείο στο σαλόνι σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δημιούργησε ένα ενιαίο χώρο για διαφορετικές χρήσεις με αρμονία και πρακτικότητα

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ακόμη κι αν δεν εργάζεσαι από το σπίτι, είναι πολύ πιθανό να αφιερώνεις κάποιες ώρες της ημέρας σου μπροστά στον υπολογιστή για διαφορετικούς λόγους.

Πώς να κάνεις ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα να φαίνεται σαν παλάτι

 

Παρακάτω θα βρεις μερικά σημαντικά tips για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις αρμονικά το γραφείο με το σαλόνι σου.

Μην περιορίζεσαι σε "έπιπλα γραφείου"
Το ότι θα ενσωματώσεις το χώρο του γραφείο σου με το καθιστικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να επιλέξεις αποκλειστικά έπιπλα γραφείου. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις ένα μοντέρνο τραπέζι αντί για ένα κλασικό γραφείο και γενικά να προτιμήσεις κομμάτια που ξεχωρίζουν για το στυλ και τη λειτουργικότητά τους.

Προτίμησε κομμάτια πολλαπλών χρήσεων
Ειδικά όταν ο χώρος σου δεν είναι μεγάλος, είναι σημαντικό να επιλέξεις έπιπλα που σε εξυπηρετούν για παραπάνω από μία χρήση, όπως ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμεύσει ως μπουφές σε ένα πάρτυ ή μια πολυθρόνα που μπορεί να γίνει έξτρα κάθισμα για τους επισκέπτες σου.

Όσα πρέπει να λάβεις υπόψη σου όταν συνδυάζεις και ταιριάζεις διαφορετικούς τόνους ξύλου

 

Χρησιμοποίησε υφάσματα που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο
Για να δημιουργήσεις μια αρμονία μεταξύ στο σαλόνι και το γραφείο, είναι βασικό να διατηρήσεις μια αρμονία χρώματος και υφής. Αν μπορείς, επίλεξε ένα χαλί αρκετά μεγάλο για να καλύπτει και τους δυο χώρους ή διαφορετικά, βεβαιώσου ότι τα υφάσματα και των δύο δωματίων αλληλοσυμπληρώνονται. 

Κρύψε τα καλώδια
Συνήθως, τα γραφεία είναι γεμάτα με καλώδια και ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά καλό θα είναι εφόσον θα το ενσωματώσεις με το σαλόνι σου να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερος "θόρυβος" από πράγματα. Κράτησε μαζεμένα και κρυμμένα τα καλώδια αλλά και τις άκομψες συσκευές σου.

Οργάνωσε τον χώρο
Για να δημιουργήσεις μια αρμονική ατμόσφαιρα, οργάνωσε τον χώρο σου ξεχωρίζοντας το τι θα αφήσεις σε κοινή θέα και τι θα τακτοποιήσεις μέσα σε συρτάρια και ντουλάπια. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ