Εναλλακτικά καθαριστικά από τα χεράκια σου | στο σπιτι , d.i.y. | womenonly.gr | Σπίτι
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ / D.I.Y.
12:13
4/7/2014

Εναλλακτικά καθαριστικά από τα χεράκια σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φτιάξε μόνη τα καθαριστικά σου με τις εύκολες "συνταγές" που προτείνουμε από υλικά που έχεις πάντα στο σπίτι, γλίτωσε χρήματα και βοήθησε το περιβάλλον. Καλή επιτυχία!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<strong style= color: rgb(128, 0, 128); font-size: 14px; >Εναλλακτικό καθαριστικό για πατώματα</strong>  Χρησιμοποίησε <b>υγρό για τα πιάτα</b> για να σφουγγαρίσεις τα πατώματα. Ξεκίνα διαλύοντας 2 κο

Εναλλακτικό καθαριστικό για πατώματα Χρησιμοποίησε υγρό για τα πιάτα για να σφουγγαρίσεις τα πατώματα. Ξεκίνα διαλύοντας 2 κουταλιές σούπας υγρού σε 4 λίτρα νερού. Το μείγμα θα γυαλίσει τα πατώματά σου, αλλά δεν θα σε δυσκολέψει και στο ξέβγαλμα, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τα τζάμια, όπου μπορείς να το στεγνώσεις περνώντας τα με στεγνό χαρτί κουζίνας μετά. Η λύση για τη μούχλα Μούλιασε 4 κούπες θυμάρι σε 4 λίτρα νερό για αρκετές μέρες και χρησιμοποίησε το μείγμα για να εξαφανίσεις την αηδιαστική μούχλα που δεν λέει να φύγει από την μπανιέρα και τον νιπτήρα σου. Τρίξε καλά τη περιοχή και θα ξαφνιαστείς με το αποτέλεσμα. Επίσης, θυμήσου ότι η οδοντόκρεμα αποτελεί το τέλειο καθαριστικό για τις ενώσεις ανάμεσα στα πλακάκια του μπάνιου και του νιπτήρα όπου συγκεντρώνεται του κόσμου η βρώμα. Επιφάνειες χρωμίου που γυαλίζουν Βρέξε ένα κομμάτι πανί σε λευκό ξίδι και καθάρισε όλες τις επιφάνειες χρωμίου που έχεις στο σπίτι σου. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις αν ανακατέψεις λίγη σόδα μαγειρικής και νερό. Το μείγμα κάνει... θαύματα και στους βρώμικους φούρνους. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι, αφού τρίψεις καλά το εσωτερικό του φούρνου, να αφήσεις το διάλυμα να ενεργήσει όλο το βράδυ, και να το καθαρίσεις το επόμενο πρωί.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ