Ζυγούλη: Μιλά για την κρίση στη σχέση της με τον Ρουβά! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:09
29/6/2015

Ζυγούλη: Μιλά για την κρίση στη σχέση της με τον Ρουβά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Κάτια Ζυγούλη, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Το πρώην μοντέλο μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, και την κρίση που πέρασαν. 

"Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, ΟΚ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση" αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Μίλησε, και για τις αποφάσεις του Σάκη και τη δική της στήριξή σε αυτές.

"Ούτε είμαι ειδικός, ούτε κάνω τον ειδικό. Εγώ πάντα μιλάω με το συναίσθημα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάκη, γιατί ξέρω πώς λειτουργεί και πώς δουλεύει. Αν σε κάτι δεν συμφωνώ, θα του το πω, σπάνια βέβαια, στις σημαντικές αποφάσεις του. Έχει συμβεί να του πω τη γνώμη μου για κάτι κι εκείνη την ώρα να μην του αρέσει, αλλά να το υποστηρίξει αργότερα", είπε..

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ